• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
  • 200 gramų kisieliaus (milteliais, vyšnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius labai gerai išplakti su cukrumi (plakti apie 4-5 minutes), po to į masę įmaišyti sijotus miltus. Kai masė bus vientisa, po šaukštą įmaišyti kisielių iki vientisos masės. Masę supilti į riebalais išteptą apvalią skardą su skyle viduryje (jei skarda bus vientisa, be skylės- tešla neiškeps ir liks žalia), kepti 180-200 temperatūroje apie 45 min. (degtuku patikrinkite ar tešla iškepusi). SKANAUS!

Autorius: Julija Veisbergaitė

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
  • 200 gramų kisieliaus (milteliais, vyšnių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius labai gerai išplakti su cukrumi (plakti apie 4-5 minutes), po to į masę įmaišyti sijotus miltus. Kai masė bus vientisa, po šaukštą įmaišyti kisielių iki vientisos masės. Masę supilti į riebalais išteptą apvalią skardą su skyle viduryje (jei skarda bus vientisa, be skylės- tešla neiškeps ir liks žalia), kepti 180-200 temperatūroje apie 45 min. (degtuku patikrinkite ar tešla iškepusi). SKANAUS!

Autorius: Julija Veisbergaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų