• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai rabarbarų
  • 50 gramų cukraus
  • 200 mililitrų martinio (balto)
  • 200 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai rabarbarų
  • 50 gramų cukraus
  • 200 mililitrų martinio (balto)
  • 200 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rabarbarus supjaustyti kubeliais. Į verdantį vandenį įberti cukrų, sudėti rabarbarą ir virti apie 15 min. Atvėsinti. MARTINI BIANCO atšaldyti. Sumaišyti martini su rabarbaro nuovirų 50/50. Suplakti. Pagardinti citrinos skiltele. Skanaus atsigaivinimo.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų