• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 4 vienetai svogūnų laiškų
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
  • 500 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, pomidorų pastą sudedame į įkaitintą keptuvę ir pakepiname apie 15 minučių.

    Vieną tešlos lakštą įtiesiame į kepimo formą (turėjau du lapus), sudedame kepintą mėsą ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Aptepame išplaktu kiaušiniu ir apibarstome sezamo sėklomis.

    Kepame apie 20 minučių 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Autorius: Ginta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
  • 4 vienetai svogūnų laiškų
  • 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
  • 500 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, pomidorų pastą sudedame į įkaitintą keptuvę ir pakepiname apie 15 minučių.

    Vieną tešlos lakštą įtiesiame į kepimo formą (turėjau du lapus), sudedame kepintą mėsą ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Aptepame išplaktu kiaušiniu ir apibarstome sezamo sėklomis.

    Kepame apie 20 minučių 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.

Autorius: Ginta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų