REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų jautienos faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
- 4 vienetai svogūnų laiškų
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
- 500 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, pomidorų pastą sudedame į įkaitintą keptuvę ir pakepiname apie 15 minučių.
Vieną tešlos lakštą įtiesiame į kepimo formą (turėjau du lapus), sudedame kepintą mėsą ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Aptepame išplaktu kiaušiniu ir apibarstome sezamo sėklomis.
Kepame apie 20 minučių 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 500 gramų jautienos faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
- 4 vienetai svogūnų laiškų
- 1 valgomasis šaukštas sezamo sėklų
- 500 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, pomidorų pastą sudedame į įkaitintą keptuvę ir pakepiname apie 15 minučių.
Vieną tešlos lakštą įtiesiame į kepimo formą (turėjau du lapus), sudedame kepintą mėsą ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Aptepame išplaktu kiaušiniu ir apibarstome sezamo sėklomis.
Kepame apie 20 minučių 170-180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą