REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- šiek tiek mairūnų
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek rozmarino
- 150 gramų kiaulės lašinių
- 600 gramų triušienos
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek laurų lapų (lapai)
- šiek tiek mairūnų
- 1 valgomasis šaukštas margarino
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek rozmarino
- 150 gramų kiaulės lašinių
- 600 gramų triušienos
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti triušieną gabalais, pasūdyti ir apkepinti riebaluose. Į indo dugną sudėti lašinių gabaliukus, ant jų triušieną, smulkintas morkas, įmesti kelis juodųjų pipirų žirnelius, lauro lapą, smulkintas prieskonines žoleles (ar džiovintas) užpilti pienu, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą