• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mišrainę skaniausia gaminti ir valgyti su mažais makaronais.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 pakelio makaronų (geriausia maži)
  • 200 gramų rūkytos vištienos (apytikriai)
  • 100 gramų fermentinio sūrio (mėgstamas, apytikriai)
  • 0.5 skardinės konservuotų žirnelių
  • 0.5 galvos rausvųjų svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek malti juodieji pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame mažus makaroniukus pasūdytame vandenyje.
  2. Supjaustome vištieną gabaliukais, sūrį kubeliais. Raudoną svogūną smulkiai supjaustome.
  3. Į indą sudedame išvirtus makaronus, vištieną, sūrį, svogūną, žirnelius, pagardiname druska ir pipirais ir išmaišome su majonezu.

Autorius: Eisvina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų