• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų lešių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 250 gramų jaučio kumpio
  • 200 gramų dešros (kiaulienos, šalto rūkymo)
  • 300 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 stiklinės sultinio (jautienos)
  • 1 litras pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti pasūdytame vandenyje nuskustas bulves.
    Įkaitinti puode aliejų, sudėti smulkintą papriką, svogūnus, morką ir troškinti, kol svogūnai taps permatomi.
    Tuomet pridėti smulkinto česnako ir lengvai pakepinti, neleidžiant česnakams paruduoti.
    Sudėti kubeliais supjaustytą jautienos kumpį, šalto rūkymo dėšrą, šviežią kiaulienos šoninę ir paprikos miltelius.
    Viską gerai pakepinti, kol mėsa gražiai apskrunda ir tuomet sudėti pomidorų pastą. Sudėti lęšius. Įpilti vandens, kad apsemtų. Troškinti dar apie 20-25 min., tuomet sudėti virtas bei kubeliais supjaustytas bulves, supilti sultinį ir patroškinti 5 min.
    Troškinimo proceso pabaigoje paskaninti druska bei pipirais ir sudėti petražoles.
    Patiekti šiltą su duona.
    Skanaus.

Autorius: Jolita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 200 gramų lešių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 250 gramų jaučio kumpio
  • 200 gramų dešros (kiaulienos, šalto rūkymo)
  • 300 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 stiklinės sultinio (jautienos)
  • 1 litras pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti pasūdytame vandenyje nuskustas bulves.
    Įkaitinti puode aliejų, sudėti smulkintą papriką, svogūnus, morką ir troškinti, kol svogūnai taps permatomi.
    Tuomet pridėti smulkinto česnako ir lengvai pakepinti, neleidžiant česnakams paruduoti.
    Sudėti kubeliais supjaustytą jautienos kumpį, šalto rūkymo dėšrą, šviežią kiaulienos šoninę ir paprikos miltelius.
    Viską gerai pakepinti, kol mėsa gražiai apskrunda ir tuomet sudėti pomidorų pastą. Sudėti lęšius. Įpilti vandens, kad apsemtų. Troškinti dar apie 20-25 min., tuomet sudėti virtas bei kubeliais supjaustytas bulves, supilti sultinį ir patroškinti 5 min.
    Troškinimo proceso pabaigoje paskaninti druska bei pipirais ir sudėti petražoles.
    Patiekti šiltą su duona.
    Skanaus.

Autorius: Jolita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų