• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 pomidorų pastos ((vidutinio dydžio))
  • 200 gramų krevečių ((virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie)
  • 100 gramų ryžių (virti)
  • 100 gramų svogūnų ( (pjaustyti))
  • 75 gramai sviesto
  • 100 gramų grietinės ( arba grietinėlės apie)
  • 2 valgomieji šaukštai krapų (SMULKINTI)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (arba vidutinio dydžio paprikos)
  • šiek tiek prieskonių (ryžiams)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodi, malti)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 pomidorų pastos ((vidutinio dydžio))
  • 200 gramų krevečių ((virtos, šaldytos, galima ir konservuotas) apie)
  • 100 gramų ryžių (virti)
  • 100 gramų svogūnų ( (pjaustyti))
  • 75 gramai sviesto
  • 100 gramų grietinės ( arba grietinėlės apie)
  • 2 valgomieji šaukštai krapų (SMULKINTI)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (arba vidutinio dydžio paprikos)
  • šiek tiek prieskonių (ryžiams)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai (juodi, malti)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus(paprikas nuplikyti verdančiu vandeniu) nuplauti, nusausinti, viršūnėles nupjauti ir šaukšteliu ar peiliuku išskobti minkštimą.
  2. Paruošti įdarą - ryžius išvirti. Keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinti svogūną, pridėti prieskoninių žolelių, suberti biriai virtus ryžius, pagardinti druska, juodais pipirais, suberti krevetes, keletą minučių viską apkepti. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti.
  3. Gautu skaniu įdaru prikimšti pomidorus, apšlakstyti lydytu sviestu ir talpinti į orkaitę ar konvekcinę krosnelę, apkepti apie 10 min. panašiai.
  4. Prieš patiekiant apšlakstyti grietine ar grietinėle.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų