• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų bulvių
  • 10 gramų cukraus
  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 700 gramų kopūstų (troškinti)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapas)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas pastarnokų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas salierų
  • 100 gramų svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų aliejaus
  • 60 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų