REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek česnakų
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek sojos (paplotėliai, pakuotė)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė baltojo vyno (pusiau sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 0.5 stiklinės sultinio (vištienos)
- 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sojos paplotėlius užpilkite karštu sultiniu ir mirkykite apie 20 min.
Tada juos apšlakstykite šviesiu sojos padažu, užberkite 2 cukraus šaukštus, krakmolą ir gerai išmaišę, palikite marinuotis bent 15 min.
Svogūnus su česnakais smulkiai supjaustykite, sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepinkite maždaug 10 sekundžių maišydami ant karštos ugnies.
Sudėkite juostelėmis pjaustytus pasimarinavusius sojos paplotėlių gabalėlius ir maišydami kepinkite maždaug 1 min, tuomet supilkite sultinį.
Dar minutę maišydami patroškinkite, supilkite vyną ir dabar trošlinkite tol, kol skysčio sumažės perpus.
Dėkite juostelėmis supjaustytą papriką, austrių padažą, citrinpipirių truputėlį, maišykite ir po 1-2 minučių išjunkite ugnį.
Valgykite su biriai išvirtais ryžiais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek česnakų
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek sojos (paplotėliai, pakuotė)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė baltojo vyno (pusiau sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 0.5 stiklinės sultinio (vištienos)
- 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sojos paplotėlius užpilkite karštu sultiniu ir mirkykite apie 20 min.
Tada juos apšlakstykite šviesiu sojos padažu, užberkite 2 cukraus šaukštus, krakmolą ir gerai išmaišę, palikite marinuotis bent 15 min.
Svogūnus su česnakais smulkiai supjaustykite, sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepinkite maždaug 10 sekundžių maišydami ant karštos ugnies.
Sudėkite juostelėmis pjaustytus pasimarinavusius sojos paplotėlių gabalėlius ir maišydami kepinkite maždaug 1 min, tuomet supilkite sultinį.
Dar minutę maišydami patroškinkite, supilkite vyną ir dabar trošlinkite tol, kol skysčio sumažės perpus.
Dėkite juostelėmis supjaustytą papriką, austrių padažą, citrinpipirių truputėlį, maišykite ir po 1-2 minučių išjunkite ugnį.
Valgykite su biriai išvirtais ryžiais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą