• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 sauja rozmarino (smulkintas)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 1.5 kilogramo avienos (šonkauliai)
  • 1 sauja mėtų (kapota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką.
    Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val.
    Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
    Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais.
    Skanaus.

Autorius: Asta

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 sauja rozmarino (smulkintas)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 1.5 kilogramo avienos (šonkauliai)
  • 1 sauja mėtų (kapota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką.
    Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val.
    Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
    Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais.
    Skanaus.

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų