REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 sauja alyvuogių (juodosios, perpjautos per pusę)
- 1/4 stiklinės alyvuogių (juodosios, smulkintos)
- 1/4 stiklinės bazilikų (smulkintas)
- 0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, skrudinta ir susmulkinta)
- šiek tiek majonezo
- 1/4 stiklinės parmezano sūrio (trintas)
- šiek tiek druskos
- 4 vienetai tortilijos
- 400 gramų varškės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sumaišiau tarkuotą varškės sūrį, smulkintą papriką, alyvuoges, baziliką, parmezano sūrį, majonezą bei šiek tiek druskos.
Gautą masę sutepiau ant 4 tortilijos blynų ir suvyniojau į trikampius ritinius.
Ritinius suvyniojau į maistinę plėvelę ir padėjau 2 val. į šaldytuvą (dar geriau, jei ilgiau palaikysite).
Atšaldytus supjausčiau storesnėmis riekelėmis, kiekvieną riekelę užmoviau ant medinio iešmelio ir papuošiau alyvuogių puselėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 sauja alyvuogių (juodosios, perpjautos per pusę)
- 1/4 stiklinės alyvuogių (juodosios, smulkintos)
- 1/4 stiklinės bazilikų (smulkintas)
- 0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, skrudinta ir susmulkinta)
- šiek tiek majonezo
- 1/4 stiklinės parmezano sūrio (trintas)
- šiek tiek druskos
- 4 vienetai tortilijos
- 400 gramų varškės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sumaišiau tarkuotą varškės sūrį, smulkintą papriką, alyvuoges, baziliką, parmezano sūrį, majonezą bei šiek tiek druskos.
Gautą masę sutepiau ant 4 tortilijos blynų ir suvyniojau į trikampius ritinius.
Ritinius suvyniojau į maistinę plėvelę ir padėjau 2 val. į šaldytuvą (dar geriau, jei ilgiau palaikysite).
Atšaldytus supjausčiau storesnėmis riekelėmis, kiekvieną riekelę užmoviau ant medinio iešmelio ir papuošiau alyvuogių puselėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą