• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų avižinių dribsnių
  • 50 gramų razinų
  • 40 gramų kokosų (drožlės)
  • 40 gramų migdolų
  • 40 gramų anakardžio riešutų
  • 40 gramų graikinių riešutų
  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 stiklinės jogurto (graikiškas)
  • šiek tiek uogų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų avižinių dribsnių
  • 50 gramų razinų
  • 40 gramų kokosų (drožlės)
  • 40 gramų migdolų
  • 40 gramų anakardžio riešutų
  • 40 gramų graikinių riešutų
  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 stiklinės jogurto (graikiškas)
  • šiek tiek uogų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasigaminame granolą - avižinius dribsnius, razinas, riešutus, kokoso drožles bei cinamoną sudėkite į keptuvę ant vidutinės ugnies. Uždėkite sviestą bei medų ir kepinkite apie 10 minučių, kol viskas gražiai apskrus. Tada suberkite granolą ant kepimo popieriumi dengto paviršiaus ir palikite atvėsti.
  2. Į puodelį įsidėkite jogurto, ant viršaus užsiberkite granolos ir papuoškite uogomis.

    Skanaus.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų