• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 100 gramų rabarbarų
  • 150 gramų vyšnių
  • 400 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišiau nuluptus ir susmulkintus rabarbarus, iškaulintas vyšnias, krakmolą bei cukrų.
    Tešlą iškočiojau ir supjausčiau kvadratais.
    Ant kiekvieno kvadrato dėjau po šaukštą vyšnių ir rabarbarų įdaro, perlenkiau kiekvieną tešlos kvadratą į trikampį ir sulipinau tešlos kraštelius.
    Bandeles sudėjau ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepiau apie 20-30 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Labai skanios bandelės!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 100 gramų rabarbarų
  • 150 gramų vyšnių
  • 400 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišiau nuluptus ir susmulkintus rabarbarus, iškaulintas vyšnias, krakmolą bei cukrų.
    Tešlą iškočiojau ir supjausčiau kvadratais.
    Ant kiekvieno kvadrato dėjau po šaukštą vyšnių ir rabarbarų įdaro, perlenkiau kiekvieną tešlos kvadratą į trikampį ir sulipinau tešlos kraštelius.
    Bandeles sudėjau ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepiau apie 20-30 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Labai skanios bandelės!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų