• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne paslaptis, kad tiek Lietuvoje, tiek užsienyje kai kurie restoranai nepageidauja lankytojų atvykti su vaikais iki tam tikro amžiaus. Maisto apžvalgininkai tinklalaidėje „Kas ant stalo?“ paaiškino, kodėl keliamas šis prašymas ir kodėl svarbu jo laikytis.

Ne paslaptis, kad tiek Lietuvoje, tiek užsienyje kai kurie restoranai nepageidauja lankytojų atvykti su vaikais iki tam tikro amžiaus. Maisto apžvalgininkai tinklalaidėje „Kas ant stalo?“ paaiškino, kodėl keliamas šis prašymas ir kodėl svarbu jo laikytis.

REKLAMA

Dvyliktojo „Kas ant stalo?“ tinklalaidės epizodo metu apžvalgininkai vertino restorano „Fortas“ patiekalus. Buvo ragaujama: aštrusis troškinys „Chili Con Carne“, lazanija, klasikinis „angus“ mėsainis, antienos salotos. Išbandžius visus patiekalus, buvo prieitas verdiktas, kad šis restoranas išlaiko kokybę ir aukštus standartus.

Nagrinėjant temą, laidos dalyviai prakalbo ir apie kitus aukštų standartų, vadinamuosius „fine dining“ restoranus bei apribojimus juose. Vienas iš labiausiai paplitusių apribojimų – prašymas nesivesti nedidelio amžiaus vaikų su savimi. Laidos vedėjas Donatas Karklius, būdamas vienintelis laidos dalyvis, kuris turi vaikų, pats ir paaiškino šį restoranų apribojimą. Pasak jo, toks ribojimas visiškai normalus, nes tokie restoranai nori, kad jų klientai orientuotųsi į maistą, nebūtų dirginami pašalinių trikdžių ir galėtų pajusti restorano kokybę. Donatas rekomenduoja palikti vaikus namie, jei tik yra tokia galimybė, prieš keliaujant į restoraną ar kavinę, nes taip galėsite intensyviau išgyventi maisto patirtis.

REKLAMA
REKLAMA

Apie visa tai ir dar daugiau – naujausioje „Kas ant stalo?“ tinklalaidėje.

Visą tinklalaidę žiūrėkite straipsnio pradžioje.

Dvyliktąjį epizodą galite žiūrėti ir YouTube:

Tinklalaidėje kalbėjome apie: 

00:00:00 Intro

00:00:40 Restorano pristatymas – „Fortas“

00:03:26 Maisto ragavimas ir aptarimas: Aštrusis troškinys „Chili Con Carne“

00:15:43 Maisto ragavimas ir aptarimas: Lazanija

00:30:35 Maisto ragavimas ir aptarimas: Klasikinis angus jautienos mėsainis

00:44:57 Maisto ragavimas ir aptarimas: Antienos salotos

00:59:36 Bendras „Fortas“ restorano verdiktas

01:06:27 Vaikai ir lankymasis restoranuose

01:24:17 Kitos trikdančios situacijos restoranuose

01:40:07 Outro

Tinklalaidę apie maistą ir restoranus „Kas ant stalo?“ žiūrėkite kiekvieną trečiadienį 19 val. naujienų portale tv3.lt, TV3 televizijos YouTube kanale ir „Kas ant stalo?“ YouTube kanale.

tv3.lt

Mielai eičiau būtent į tokį restoraną, kuriame neleidžiama lankytis su mažamečiais vaikais. Nes dažnai kavinėje, kažkokiose kitose viešose erdvėse, suaugę ir savuose reikaluose paskendę žmonės būna priversti pakęsti savotišką neišauklėtų mažylių keliamą alasą, o šalia jų esančios jų supermamytės yra ne tik kad neimlios galimoms pastaboms, jos - apskritai nesuvokia, kad restoranas arba lėktuvo keleivių salonas - nėra jų nuosavas kiemas ir tikrai - ne atsilikusių protiškai vaikų poligonas. Joms geriau net nebandyti kažką pasakyti, nes jos, ir pačios išauklėtos tokia dvasia, nelabai ir teskiria spalvų.
X-karta, - kad ją kur...
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų