• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Varškėčiai puikiai tinka pusryčiams, pietums ir vakarienei. Tai labai greitai pagaminamas patiekalas, kurį noriai valgo tiek maži, tiek dideli, o svarbiausia pagaminamas labai nesudėtingai ir greitai. Varškėčiai gavosi pasakiško skonio, kaip bandelės, gardūs ne tik karšti, bet ir atvėsę“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Varškėčiai puikiai tinka pusryčiams, pietums ir vakarienei. Tai labai greitai pagaminamas patiekalas, kurį noriai valgo tiek maži, tiek dideli, o svarbiausia pagaminamas labai nesudėtingai ir greitai. Varškėčiai gavosi pasakiško skonio, kaip bandelės, gardūs ne tik karšti, bet ir atvėsę“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

 

Reikės: 2×180 gr varškės (9%), 1 kiaušinio, 45 v.š. miltų, 1 v.š. cukraus (pagal skonį), 2 mandarinų, 1 saujos razinų, lydyto sviesto kepimui.

Varškę, kiaušinį, cukrų sutryniau, subėriau miltus ir išmaišiau. Į varškės masę įmaišiau mažais gabaliukais (mandarino skiltelę dalinau į 3 dalis) pjaustytus mandarinus ir verdančiu vandeniu apipiltas razinas.

Ant darbastalio pabėriau miltų ir formavau varškėtukus. Varškėčius kepiau keptuvėje ant lydyto sviesto, juos apkepant iš abiejų pusių. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų