Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Atėjus trampui, iš kart atiduos dalį ukrainos rusijai, netieks paramos ukrainai nebent humanitarinę. Pareikš kad europa turi pati daugiau rūpintis saugumu, supils atsakomybę vokietijai. Jis yra skrega. Duos kuo mažiau ir norės rezultatų kuo didesnių. Va taip atrodys jo minimas "greitas karo užbaigimas"
Naivus tas Pavelas.O dar buvęs generolas.Rinkimai Rusijoje nulemti iš anksto.Intriga lieka tik už balos.
Gali būti toks variantas. Rusijoje garantuotai išrinks putina. Čia jau nėra netgi kitos minties ir ne tik. O Amerikoje tą geltonai ryza snoba trampa. Čia dar yra šioks toks pasirikimas. O jeigu išrinktų kokį jauna žmogų. Tai Taip pat priklausys kokiai partijai priklauso. Jei palankus trampui tai gali būti kad Ukrainai teks žlugti ir pralaimėti tą karą
@Aš ne trumpas esme JAV, ar dabar tavo svajonių šalis su svajonių seneliu bidonu remią ukraina?...remią taip?. Vat šiuo metu?...ir kai trumpa išrinks ta tavo paramą kuri dabar eina vat šiuo metu bus nutrauktą ?:d....trumpas nėra ryzas, jis žmogus kaip ir visi.
Putinas naiviai tikisi, kad jo kišeninis D.Trump, turėdamas 92 kriminalinius kaltinimus preleminariai 730 metų įkalinimo trukmei, taps JAV prezidentu. Matysim, kas tokia išaukštinta Temidė Valstijose ir kas bus su Trump. Greičiau eilinis "Akelos šuolis pro šalį". Ar po to fiuhrer Putin negaus "tabokinės"?
kokie dar rinkimai Rusijoje.Jų nėra
kokie dar rinkimai sušiktoje diktatūroje teroruskyne? džyzus faking kraist. kaip gali kalbėti taip protingas žmogus. tie rinkimai ten tik dėl vaizdo, kad legitymiau viskas atrodytų. viskas ten jau seniai nulemta.
Aisku, rusija tvirtins putinas, jav gali ten visko but tramps gali ir nelaimet, nebent vel jega ims valdzia.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų