REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Palanku tvarkyti užvilkintus finansinius reikalus siekiant juos užbaigti. Taip pat pamėginkite imtis to, ką kažkada darėte, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių atidėjote į šalį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nepalanku imtis energingos veiklos, netinka veltis į kovą: derėtų pasitraukti į šalį bent iki rytdienos. Venkite bendrauti sau nemaloniais asmenimis.

REKLAMA

Dvyniai Derėtų numalšinti savo agresyvumą, nesivelti į ginčus su vadovybe ar policijos pareigūnais, šeimos nariais, ypač vaikais. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite vairuodami.

Vėžys Galima rizikuoti, jei partneriai, sutuoktinis, draugai jus palaiko. Nebijokite prarasti, juk reikia laisvos vietos naujiems dalykams jūsų gyvenime?

Liūtas Gali erzinti, pykdyti padarytos klaidos, tačiau ši diena puiki ištaisyti seną klaidą, ką nors iš esmės perdaryti. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad galėsite dar kartą pasinaudoti praleista gera proga.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Įsiklausykite į senų draugų nuomonę, patarimus. Nesiginčykite su antrąja puse, neskubėkite pyktis ir su dalykiniais partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Tvarkykite sudėtingus, įstrigusius juridinius, finansinius reikalus.

Svarstyklės Net esant sunkiausiai situacijai jums pasiseks. Tai sėkmingos kovos dėl profesinio pripažinimo, savo vaikų, šeimos metas. Pasinaudokite tuo.

Skorpionas Nepraleiskite geros progos įgyti persvarą veikloje. Atkaklaus, metodiško triūso rezultatai bus akivaizdūs ir asmeniniuose santykiuose. Priimkite dalykinius pasiūlymus iš užsieniečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Pavyks atsigriebti tvarkant tuos reikalus, kuriuos anksčiau savo veikloje, konkurencinėje kovoje pražiūrėjote. Verta susitikti su partneriais. Palankus metas atnaujinti, perrašyti darbo sutartį.

Ožiaragis Netikęs žodis gali sugadinti reikalą, tad neleiskite sau susierzinti, ypač darbe bendraukite ramiai, nuoširdžiai, neleiskite, kad jus išprovokuotų. Tinka imtis skubių reikalų.

Vandenis Net be jūsų prašymo kas nors gali užtarti ar kitaip pagelbėti: įtakingi asmenys bus jums palankūs. Įgysite ir naujų gerbėjų, rėmėjų. Beje, vadovybė įvertins jūsų nuopelnus, tad galite tikėtis gauti įdomių pasiūlymų.

Žuvys Tiktų imtis užvilkintos kovos: užbaikite ją šiandien: būtent dabar turite galimybių laimėti. Ir jokių kompromisų su priešais, nes vėliau pasigailėsite. Kita vertus, jei nesijausite pakankamai stiprūs kovai, tuomet ją ilgam reikia atidėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų