• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Walteris Fisheris  (nuotr. Instagram)

Profesionalus pokerio žaidėjas, kurio svoris siekė 111 kg, bandė išbristi iš susikaupusių skolų, kai, aplankius sėkmei, lažybos privertė jį pakeisti savo išvaizdą ir atsikratyti papildomų kilogramų.

10

Profesionalus pokerio žaidėjas, kurio svoris siekė 111 kg, bandė išbristi iš susikaupusių skolų, kai, aplankius sėkmei, lažybos privertė jį pakeisti savo išvaizdą ir atsikratyti papildomų kilogramų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Walteris Fisheris (36 m.) pernai metais žaisdamas „21“ išlošė 84 tūkst. eurų.

„Tiesiog pajutau, kad kažkas bus“, - sakė jis „New York Post“.

REKLAMA

Laimingasis periodas tęsėsi kelis mėnesius, kol, užvaldytas aistros, jis paprasčiausiai persižaidė. Kelių savaičių laikotarpyje, Niujorke esančiame Kvinso rajone gyvenantis vyriškis išvaistė savo turtus ir priaugo maždaug 22 kg.

Pasak „New York Post“, Walterio skolos siekė daugiau nei 870 tūkst. eurų, o svoris išaugo valgant vien picas, šokoladinius tortus ir dvigubus sumuštinius su veršiena.

„Pralošdavau sumą pinigų ir vienu prisėdimu suvalgydavau 3-4 gabalėlius kaloringo šokoladinio torto. Kiekviename jų tikrai buvo daugiau nei 1000 kalorijų. Siaubas“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

To nepastebėjus, jo svoris jau siekė 111 kg.

„Bankrutavęs, storas ir izoliuotas“, - taip save apibūdino Walteri. „Žmonės svajoja apie tai, ką pasiekiau, bet praradau kontrolę ir kartu visus turtus,“

Tačiau gruodį, kartu su Walteriu lošęs pažįstamas asmuo su juo susilažino, kad vyriškiui per 6 mėnesius nepavyks kūno riebalų procento sumažinti iki mažiau nei 10%. Walteris, paprašęs dviejų draugų būti šio sandėrio liudininkais, priėmė pasiūlytą iššūkį. Jei bus įvykdytos visos sąlygos, vyras gaus net 434 tūkst. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tapo aišku, kad šių lažybų sąlygų įgyvendinti jam vienam nepavyks, tad į pagalbą pasikvietė asmeninį trenerį Chrisą DiVecchio, kuriam priklauso Los Andžele esantis sporto klubas „Premier Mind & Body“.

Iš pradžių Walterio kūną sudarė 33% riebalų. Pasak asmeninio trenerio, vyras neturėjo jokių atletinių sugebėjimų ar anksčiau treniravosi. Intensyvių treniruočių metu, net 7 kartus per savaitę, maždaug 30 minučių buvo atliekami įvairūs pratimai, vėliau šį laiką padidinant iki 45 minučių.

„Pusryčiams valgiau avižų košę ir kiaušinių baltymus. Vėliau sportuodavau net 10 valandų per dieną, kurių 5 valandas skirdavau vien tik kardio pratimams. Kad nepavargtų raumenys, vartojau amino rūgštis ir glutaminą“, - dėstė jis.

REKLAMA

Po trijų mėnesių Walterio kūno riebalų procentas pasiekė 13,5% ribą, tačiau to nepakako, kad jis laimėtų lažybas.

Treneris Chrisas kreipėsi į sporto medicinos mitybos specialistą Philą Goglią, kuris sužinojo, jog Walteriui sunkiai sekėsi siekti tikslo, nes jis per mažai valgė.

„Jis kasdien suvartodavo tik 1100 kalorijų“, sakė jis. „Vietoj to, kad degintų riebalus, jis tirpdė raumenis.“

Kiekvieną savaitę, priklausomai nuo lipidų kiekio Walterio kraujyje, buvo pakeičiamas jo mitybos planas.

„Valgiau, treniravausi ir ilsėjausi. Tai viskas, ką dariau, o riebalai patys tirpo. Padidinus kalorijų kiekį ir kardio pratimų intensyvumą, patobulinau savo kūną. Taip pat valgiau daug žuvies, kurioje gausu baltymų, mažai riebalų ir daug omega rūgščių“, - sakė Walteris.

REKLAMA

Birželio 22 dieną, jis šventė pergalę, kai sunkus 6 mėnesių triūsas parodė, jog vyro riebalų kiekis kūne yra tik 8,8%, o svoris – 80 kg. Atsikratęs net 30 kg, jis su kiekvienu numestu kilogramu uždirbo maždaug 6000 eurų.

Walteris gavo visą lažybų sumą, o dabar ir toliau treniruojasi, kad neprarastų savo taip sunkiai įgautos formos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų