• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Liepos 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Liepos 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Šiandien palanku pirkti darbo techniką. Beje, jeigu seniai svajojate apie naminį augintinį, įsigykite jį dabar ir visada juo džiaugsitės.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Jums padės, jus įvertins, tiktai rodykitės: šiandien ne laikas slėptis, tylėti. Tarkitės dėl jums itin svarbių dalykų. Šios dienos projektai, susitarimai laimingi ir perspektyvūs ilgam, kaip ir šiuo metu užsimezgusios romantiškos pažintys.

REKLAMA

Dvyniai. Verta tvarkyti skolų paveldėjimo ar kitokius turto reikalus: jūsų lūkesčiai pasiteisins. Palanku kreiptis ir finansinės pagalbos.

Vėžys. Esate išmintingi ir suvokiate, įsitikinate, kad viskas tik į gera. Tai puikus laikas atsakingiems susitikimams su svarbiais užsieniečiais.

Liūtas. Sėkmingas metas. Bendraudami su partneriais, kolegomis mokėkite nusileisti, siekite kompromisų, stenkitės mažiau reikalauti.

Mergelė. Sėkmės metas, kai nedidelės pastangos duoda didelius vaisius. Palankūs iš užsieniečių gauti darbo pasiūlymai. Geras laikas kurti verslo planus.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Laukimo metas, kai reikia nusiraminti ir patylėti. Stebėkite, vertinkite, neskubinkite įvykių. Jei jūsų gyvenime šiuo metu įvyks kas nors gera, tai savaime, be jūsų pastangų, atsiras gerų draugų, užtarėjų, kurie pagelbės.

Skorpionas. Nepakanka būti vien energingiems ir žaviems, reikia dar mokėti tuo naudotis. Nepasiduokite nerimui, nesureikšminkite provokacijų. Būkite drąsūs, pakovokite už savo interesus, įtaką, mylimo asmens jausmus.

Šaulys. Pagalvokite, kas jus šiuo metu jaudina, ko jums dabar norisi.

Ožiaragis. Visi trokšta su jumis pasikalbėti, pasitarti, be jūsų įsikišimo niekas nė piršto negali pajudinti. Bet jūsų dėmesio gali pristigti artimiesiems, ypač vaikams. Pasidomėkite, kokie jų interesai, draugai: gali atsiskleisti tai, kas juos slegia..

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis. Artimieji bus neobjektyvūs, nesugebės tinkamai įvertinti jūsų nuopelnų, įrodinės priešingus dalykus. Būkite atidūs savo nuojautai, prisiminkite kažkada patirtą sėkmę ir netikėtai atrasite naujų būdų sutvarkyti jums svarbų reikalą, išspręsti nesklandumus šeimoje.

Žuvys. Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis ir sutuoktinio draugais: galite pervertinti savo galimybes, siūlomo reikalo perspektyvumą. Vis dėlto tai puikus laikas, ypač dirbantiems kūrybinį darbą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų