REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Rachel Evans  (nuotr. Instagram)

Norėdama tapti gyva lėle Barbe, vieniša motina išleido beveik 23 tūkst. eurų.

29

Norėdama tapti gyva lėle Barbe, vieniša motina išleido beveik 23 tūkst. eurų.

REKLAMA

Pietrytiniame Londone gyvenanti Rachel Evans (46 m.) yra tiesiog pamišusi dėl šio vaikams skirto žaislo ir plastinių operacijų dėka savo kūnui suteikė lėlės išvaizdą. Pastaruosius 11 metų Rachel atlikta aibė procedūrų, tarp kurių - skruostų padidinimas, veido bruožų paryškinimas, žandikaulio siaurinimas, krūtinės ir nosies korekcija.

Netgi moters lupų kampučiai yra pakelti, taip suteikdami jai niekada nuo veido nedingstančią, visai kaip lėlės Barbės, šypseną.

„Jaučiuosi kaip Barbė, galvoju kaip ji ir esu tokia. Manau, jog Barbė ir aš esame vienas asmuo. Aš – žmogus-lėlė“, - sakė ji.

Šviesiaplaukė, vieną vaikelį auginanti mama, atrodanti visai kitaip nei prieš 15 metų, kai jos stilius buvo gotiškas, teigė, jog to siekti pradėjo po pirmosios implantų procedūros. Rachel, kad kūnas atitiktų lėlės, net 5 dienas per savaitę lankosi sporto klube.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinių tinklų asmenybė apie savo gyvenimą rašo asmeniniame tinklaraštyje ir dalyvauja laidoje „OMG: My Barbie Body“, kurioje dalyvaus dar dvi šios lėlės fanatikės.

REKLAMA

Rachel antrosios pusės neturi ir šiuo metu intensyviai ieško savo „lėlės Keno“. Laidos metu ji pasakoja maniusi tokį vyrą jau sutikusi, bet vėliau prisipažino, kad galbūt jam Rachel buvo per daug „barbiška“.

Nepaisant šio akibrokšto, moteris ir toliau gyvens kaip ši lėlė. Vienoje fotosesijoje ji netgi atkartoja šį abejingą lėlės žvilgsnį ir pozuoja kaip tikras žaislas.

„Barbė niekur nedings ir visada bus manyje“, sakė Rachel.

„OMG: My Barbie Body“ laidoje kartu su Rachel pasirodys ir iš Esekso kilusi Kerry, teigianti esanti vienintelė Barbė Britanijoje, kuri, kad taptų kuo panašesnė į šią garsiąją lėlę, jau išleido daugiau nei 113 tūkst. eurų. Moteris juokavo, kad vyrui Darrenui liepus rinktis tarp santuokos ir buvimo Barbe, Kerry net negavojusi pasirašytų skyrybų dokumentus. Moters vyras teigė, kad sėkmingos santuokos paslaptis – palaikymas ir laimė.

Tuo tarpu kita laidos dalyvė, Jade, sakė, jog vyrai, dėl šviesių plaukų ir didelės krūtinės, į ją žiūri kaip į mėsos gabalą. Šiuo metu ji iš savo rožinio miegamojo su pasauliu bendrauja per kamerą ir svajoja atsidurti „Playboy“ žurnalo puslapiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų