• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinio tinklo lankytojas ir policija išgelbėjo nusižudyti ketinusios paauglės gyvybę.

Socialinio tinklo lankytojas ir policija išgelbėjo nusižudyti ketinusios paauglės gyvybę.

REKLAMA

Vėlų antradienio vakarą apie 22.33 val. per policijos elektroninių paslaugų sistemą, vienos socialinio tinklapio „Facebook" grupės narys pranešė, kad mergina įkėlė savo nuotrauką, kurioje buvo pavaizduota supjaustyta ranka ir užrašas, jog ketina nusižudyti.

Gavęs šią informaciją, Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus specialistas Artūras Tamašauskas apie tai nedelsiant patruliuojančioms pajėgoms. Prasidėjo merginos paieška.

Operatyvaus valdymo skyriaus specialistui pavyko susisiekti telefonu su nusižudyti norėjusia nepilnamete ir mergina jam patvirtino, jog kaip tik eina nusižudyti. Pokalbio metu specialistas nustatė jos koordinates ir pranešė apie tai paiešką vykdantiems pareigūnams.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjos Agnė Abraitienė ir Kristinai Jasulevičienė pirmosios rado merginą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė policija, pareigūnės stengėsi atkalbėti merginą nuo neapgalvoto žingsnio, tačiau ji nesileido į kalbas – grasino, jog priartėjus pareigūnėms ji šoks. Vėliau mergina nukreipė dėmesį į atvykusias kitas dvi policininkes – Aušrą Samoškaitę ir Audronę Staševičienę. Todėl nieko nelaukdama policininkė A.Abraitienė pribėgo prie mergaitės, sugriebė už liemens. Pribėgus kitiems pareigūnams mergina iškelta į saugią vietą.

Pareigūnai patys pristatė merginą į ligoninės priėmimo skyrių. Po apžiūros išgelbėtąją nuspręsta pervežti ją į Klaipėdos ligoninę.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų