• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Danielis Sternas (nuotr. Vida Press)

Ir vėl Kalėdos, ir vėl TV3 televizijos eteryje „Vienas namuose“. Kaip ir kasmet, taip ir šiemet ši kino juosta mus džiugins didžiųjų švenčių laukimo laikotarpiu.

13

Ir vėl Kalėdos, ir vėl TV3 televizijos eteryje „Vienas namuose“. Kaip ir kasmet, taip ir šiemet ši kino juosta mus džiugins didžiųjų švenčių laukimo laikotarpiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiekvieną šeštadienį nuo gruodžio 3 d. iki pat Kalėdų stebėsime vieno namuose likusio nutrūktgalvio berniuko nuotykius, kuriuos daugelis iš mūsų jau žino atmintinai.

REKLAMA

Kviečiame pasmalsauti, kaip per 26-erius metus pasikeitė filmo aktoriai ir ką jie veikia šiandien.

Johnas Heardas – Peteris McCallisteris

Aktorius, po pasirodymo „Vienas namuose“ filmų serijose, vaidino daugelyje kitų kino juostų, tačiau iki šiol jis geriausiai žinomas kaip ponas P. McCallisteris – Kevino tėtis.

Pastaruoju metu 71-erių metų aktorius vaidino „The Murder Pact“, „Jimmy Vestvood: Amerikan Hero“, „After the Reality“, „Is That a Gun in Your Pocket“ ir kituose kino filmuose.

REKLAMA
REKLAMA

1979-aisiais jis vedė aktorę Margot Kidder. Tiesa, santuoka ilgai netruko, pora išsiskyrė po 6 dienų! Su buvusia mylimąja Melissa Leo jis susilaukė sūnaus Jackie. Vėliau, susilaukė antrojo sūnaus Maxo ir dukros Annikos su jau buvusia žmona Sharon Heard.

Catherine O'Hara – Kate McCallister

Iš Kanados kilusiai 62-ejų metų aktorei didelio populiarumo susilaukusi kino juosta „Vienas namuose“ atnešė ne tik šlovę, bet ir naujas karjeros galimybes. Moteris pradėjo kurti savo verslą, tačiau nepamiršo ir kino industrijos: 2010-aisiais nusifilmavusi televizijos seriale „Temple Grandin“ ji sulaukė kritikų liaupsių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Televizijos epizoduose „The Nightmare Before Christmas“, „Chicken Little“ ir Frankenweenie“ moteris įgarsino ne vieną personažą. 1992-aisiais ji ištekėjo už Bo Welcho, su kuriuo susilaukė dviejų sūnų – Matthew ir Luke.

Devinas Ratray – Buzzas McCallisteris

Kaip ir daugeliui aktorių, taip ir D. Ratray, ši kino juosta buvo karjeros tramplynas. Vėliau jis vaidino „Law & Order: Special Victims Unit“, „Person of Interest“, „Agent Carter and Louie“, taip pat „Oskarui“ nominuotoje juostoje „Nebraska“ 2013-aisiais.

REKLAMA

Šiandien 39-erių metų vyras yra ne tik aktorius, bet ir žymus dainų tekstų autorius ir dainininkas.

Michaelas Maronna – Jeffas McCallisteris

Nusifilmavęs juostose „Vienas namuose“, šis 39-erių metų aktorius pasirodė seriale „Law & Order“.

Nuo 1996-ųjų M. Maronna daugiausiai dirba elektromonteriu filmams ir televizijos serialams.

Tiesa, jį galima išvysti ir keliuose muzikos grupių vaizdo klipuose: „Nada Surf“ – „Whose Authority“ bei „The XYZ“ – „Affair for“.

Hillary Wolf – Megan McCallister

Po pasirodymo ją išgarsinusioje kino juostoje 39-erių metų aktorė pasirodė tokiuose filmuose kaip „Big Girls Don't Cry“ ir „They Get Even“.

REKLAMA

Vėliau, H. Wolf atstovavo JAV dziudo sporto šakoje per 1996-ųjų bei 2000-ųjų Vasaros olimpines žaidynes.

Šiuo metu filmo žvaigždutė augina du mažus vaikus, o savo motinystės džiaugsmais su gerbėjais dalijasi rašydama tinklaraštį NotSoZenMom.com.

Angela Goethals – Linnie McCallister

Po vaidmens „Vienas namose“, šiandien 39-erių metų A. Goethals, nusifilmavo tik vienoje juostoje – „Jerry Maguire“, kurioje atliko antraeilį vaidmenį. Po studijų aukštojoje mokykloje ir įgytų mokslinių laipsnių ji toliau sėkmingai tęsė aktorės karjerą kine, televizijoje ir teatre.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2005-aisiais ji ištekėjo už aktoriaus Russello Sode, su kuriuo susilaukė dukters.

Gerry Bammanas – dėdė Frankas

Priešingai nei daugumai kitų aktorių, vaidmuo filme „Vienas namuose“ milžiniškos šlovės šiam 75-erių metų aktoriui neatnešė. 1992-aisiais jis nusifilmavo juostoje „The Bodyguard“, o 2006-aisiais – „Runaway Jury“. Taip pat jis pasirodė keliuose televizijos projektuose bei laidose.

G. Bammanas buvo vedęs rašytoją ir režisierę Emily Mann, su kuria susilaukė sūnaus Nicholo, tačiau jųdviejų santykiai vis tik nutrūko.

REKLAMA

Danielis Sternas – Marvas Merchantsas

Vaidmenimis kine D. Sternas nesiskundė ir prieš filmuodamasis „Vienas namuose“, tačiau jų nestigo ir po to. 59-erių metų žvaigždė sukūrė galybę vaidmenų tiek kine, tiek televizijoje.

1999-aisiais D. Sternas kartu su žmona įkūrė fondą, kuriuo siekė padėti sunkiai gyvenančioms šeimoms, o vėliau prisijungė prie PTA organizacijos, kuri rėmė US karius, veiklos.

Už savanorišką veiklą 2009-aisiais JAV prezidentas Barackas Obama jiems įteikė garbingą apdovanojimą „President's Call to Service Award“.

REKLAMA

Kaip filme, taip ir realiame gyvenime D. Sternas buvo artimas J. Pesci, vaidinusio kitą vagišių, bičiulis.

Joe Pesci – Harry Lime

Apsukraus vagišiaus vaidmuo kaip reikiant stumtelėjo aktoriaus J. Pesci karjerą į viršūnes. Po abiejų filmo „Vienas namuose“ dalių kino žvaigždė pasirodė juostose „My Cousin Vinny“ 1992-aisiais ir „Casino“ 1995-aisiais, prie kurios dirbo ir Martinas Scorsese su Robertu De Niro.

Kiek vėliau jis grįžo kurti muzikos, o vėliau, 2006-aisiais, nusifilmavo savo bičiuliu tapusio R. De Niro filme „The Good Shepherd“, 2010-aisiais pasirodė juostoje „Love Ranch“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis tik asmeninis 73-ejų metų aktoriaus gyvenimas klostėsi sudėtingiau. Italų kraujo turintis J. Pesci išgyveno net trejas skyrybas.

Robertsas Blossomas – kaimynas Marlis

Po ilgai trukusios karjeros Holivudo kine ir teatre likusį gyvenimą aktorius praleido gyvendamas Berkeley miestelyje, Kalifornijoje, rašydamas poeziją. Jo gyvybė užgeso prieš penkerius metus, sulaukus 87-erių. Vyras susilaukė dviejų dukrų – Deborah ir Michael.

Macaulay Culkinas – Kevinas McCallisteris

Keviną įkūnijusiam aktoriui šiandien 36-eri. Realiame gyvenime iššūkių ir sunkumų jam išties nestigo: priklausomybė nuo narkotikų ir alkoholio, skyrybos su pirmąja žmona, o vėliau – su kita ilgamete drauge aktore Mila Kunis (šiuo metu aktorė sukūrusi šeimą su aktoriumi Ashtonu Kutcheriu).

REKLAMA

Filmas sulaukė neregėto triumfo, vos 10-metis berniukas tapo milijonieriumi. Turbūt nereikia stebėtis, kad anksti atėjusi šlovė, pinigai privedė ir prie blogų dalykų pramogų pasaulyje.

Atrodo, kino žvaigždei pagaliau pavyko atsitiesti ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. Pastaruoju metu jis žinomas kaip roko grupės „Pizza Underground“ narys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų