• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Kayla Garvey  (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Ši ilgakojė blondinė iš JAV atrodo tarsi paprasta mergina, tačiau jos hobis – kraują stingdantis.

35

Ši ilgakojė blondinė iš JAV atrodo tarsi paprasta mergina, tačiau jos hobis – kraują stingdantis.

REKLAMA

Per vienus metus ji pagavo daugiau nei šimtą krokodilų, o kai kurie iš jų – rekordinio dydžio. Dabar 24-erių Kayla Garvey pripažįsta, kad roplius pradėjo medžioti būdama vos penkerių, tad turi nemažą patirtį.

„Aš jų visiškai nebijau, nes jie yra lygiai tokie patys, kaip ir kiti gyvūnai“, - sako mergina. Visas žinias jį paveldėjo iš tėčio Kevino, kuris Floridoje dirba profesionaliu krokodilų gaudytoju. Tad tėtis su dukra į medžioklę leidžiasi drauge.

„Man patinka kraują užplūstantis adrenalinas. Ir nors kelis kartus man įkando, aš nebijau ir savo hobio nesiruošiu mesti“, - pasakoja Kayla. Visgi jos pomėgį ir socialiniuose tinkluose viešai rodomas negyvų gyvūnų nuotraukas labai kritiškai vertina gyvūnų mylėtojai. Visgi Kayla nemano, kad krokodilus gaudyti yra „žiauru“, nes žudomi tik vyresnieji. Mažyliai yra paleidžiami į laisvę, tačiau suaugus jų lauktų tokia pati lemtis.

But Kayla dėl savo pomėgio nesuka galvos ir pripažįsta, kad tarp jos drabužių ir apdarų vyrauja krokodilo oda.

„Pastebėjau, kad mano hobis vyrams patinka, o moterys manęs nekenčia. Jos jautresnės ir nesupranta, kad tai yra visiškai natūralus dalykas“, - ginasi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų