• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Tikriausiai rūpės naudingos pažintys, sportas, žaidimai, priėmimai. Padidės jūsų populiarumas tarp priešingos lyties asmenų. Galite būti intensyviai viliojami į naujos meilės pinkles. Dėl esminių dalykų apsispręsti reikėtų ne iškart, o viską pasvėrus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Diena žada pokalbių dalykinėmis ir finansinėmis temomis. Galite išgirsti aktualią žinią, susijusią su darbo paieška ar sveikatos situacija. Galbūt reikės prisiimti atsakomybę, susitaikyti su didesniu darbo krūviu ar pan.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien jums teks vykdyti ne itin malonias pareigas, aiškintis susikomplikavusius santykius. Turbūt nepakankamai realistiškai vertinsite situaciją. Nepulkite įgyvendinti kažkieno peršamos minties, kol visko gerai neapsvarstėte.

Vėžys

Mintys suksis apie neišspręstus finansinius reikalus. Galbūt pavyks išsiderėti norimas sąlygas, nuolaidą. Tačiau reikalai gali pakrypti ir nepageidaujama linkme. Seksualinės problemos gali suteikti emocinių išgyvenimų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena bus kupina dalykinių rūpesčių, juridinių klausimų. Jums reikėtų labiau gilintis į esmę, būti realistams. Kontaktuose padės humoro jausmas. Būtų geriau, kad neieškotumėte pavojingų nuotykių, nes gresia nemalonumai.

Mergelė

Diena bus kupina darbų, pareigų. Tikėtinas atsakingas pokalbis su kolegomis. Galite sudominti įtakingą asmenį. Nederėtų aiškintis meilės santykių, ypač jei jie susikomplikavę.

Svarstyklės

Ramiai apgalvokite, nuo ko pradėti svarbiausius darbus. Pasistenkite suderinti savo troškimus su galimybėmis. Jei pasinaudosite kvietimu į renginį ar pasimatymą, sužinosite šį tą reikšminga, patirsite įspūdžių, pagundų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Labiausiai norėsis ramybės, atsipalaidavimo. Būtų gerai, kad niekas nekvaršintų jums galvos ir netrukdytų darbuotis vienumoje arba apskritai leistų patinginiauti. Tai ypač svarbu, jei nekaip jaučiatės.

Šaulys

Diena bus kupina įvykių ir kontaktų. Jeigu mėginsite sudaryti sutartis, derėtis, būkite pasirengę kantrybės išbandymams. Svarbu rasti tarpusavio supratimą, bendraujant su tais, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė.

Ožiaragis

Galite turėti rūpesčių dėl nuosavybės ar komercinių susitarimų. Galbūt reikės apsispręsti, kaip elgtis su sutaupytais pinigais ar dėl siūlomos prekės, paslaugos. Staigmeną gali pateikti meilės objektas.

REKLAMA

Vandenis

Intensyviai bendraudami su artimos aplinkos žmonėmis, šiandien galite atrasti atsakymus į aktualius klausimus. Kažkuo gali pasitarnauti informacija, išgirsta iš žiniasklaidos ar reklamos. Namų ūkio ir šeimos situacija pareikalaus išlaidų.

Žuvys

Bet kokie nukrypimai nuo įprasto šiandien kels įtampą, nepasitenkinimą. Įmanomas kompromituojamas nutikimas. Būkite atidūs, kad išvengtumėte agresijos ir kitų galimų nemalonumų. Geriausiai seksis tvarkyti šeimyninius, buitinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų