REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Staigmena (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Nuojautos pildysis, tad nedarykite nieko, ko nesinori. Saugokite sveikatą ir turtą. Vakarą praleiskite su artimaisiais.

10

Avinas Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Nuojautos pildysis, tad nedarykite nieko, ko nesinori. Saugokite sveikatą ir turtą. Vakarą praleiskite su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nesivelkite į avantiūras, mažiau dėmesio kreipkite į pirmą dienos pusę gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus, užsimezgusias pažintis.

REKLAMA

Dvyniai Pedantiškumas apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų ir klaidų. Venkite aiškintis santykius su kolegomis, neprovokuokite konflikto. Kita vertus, galite išvysti tikrąjį bendradarbių veidą.

Vėžys Užsibrėžkite griežtesnę distanciją bendraudami su jums nemaloniais piliečiais. Didesnė nelaimingų atsitikimų ir konfliktų darbe tikimybė.


ĮDOMIAUSIA MEDŽIAGA:

Kūdikis milžinas vos nepražudė mamos: nuo vaiko svorio jai grėsė lūžiai

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Pirmą dienos pusę galimi pralaimėjimai, nusivylimai, nuostoliai. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo, labiau paisykite aplinkinių nuomonės. Vis dėlto vakare pavyks nusiraminti, susitaikyti.

Mergelė Gresia praradimai, jei nesuvoksite ar nenorėsite matyti savo klaidų. Nebūkite patiklūs – galite nepajusti realios grėsmės. Tačiau nenusiminkite – nuo pavakarės nuostabus laikas, geras viešnagėms, susitikimams, romantiškiems pasimatymams.

Svarstyklės Nepraraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savo nuopelnų, nors galite susidurti su rimtomis kliūtimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Jei turite nepatikimų draugų, sąjungininkų, šiandien jie pasireikš. Pasiruoškite, kad gali nutikti kas tik nori tiek darbe, tiek namie. Nepraleiskite progos artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį ir vakare suprasite, kaip jie jus myli, kokių gerų draugų turite.

Šaulys Jei blogai jaučiatės, likite namie. Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą ir turtą.


ŽIŪRIMIAUSIA GALERIJA:


Ožiaragis Nelengvas metas: pirmą dienos pusę stresų padaugės. Mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi ir savo reikalais. Pasistenkite negirdėti paikų šnekų ir elgtis tik savo nuožiūra: tai padės išsaugoti reputaciją. Vakaras suteiks nemažai džiaugsmo, tai puikus laikas susitikimams.

REKLAMA

Vandenis Galite susidurti su įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą ir turtą. Nuo pavakarės grįš ramybė, susitaikymas.

Žuvys Svarbu neprarasti savitvardos, likti ramiems – mokėkite nereaguoti į provokacijas. Nesivelkite į diskusijas. Pirmą dienos pusę didesnis apgaulių, vagysčių, autoavarijų pavojus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų