• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Keblus laikas (ypač vakare) – galite įkliūti į pinkles. Mažiau pasitikėkite, saugokite savo paslaptis, nesidalykite ateities planais, taip pat dalykiniais, meilės reikalais. Siekite taikytis su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, nesusipratimų su artimaisiais tikimybė. Tad daug neužsimokite, tuomet nesugaišite tuščiai laiko, neturėsite pagrindo nusivilti savimi, vadovu ir artimaisiais.

REKLAMA

Dvyniai Dvilypis metas, kai nesėkmė gali virsti laimėjimu ir atvirkščiai. Gali išryškėti slapti nesklandumai, paaiškėti užslėptos jūsų veiklos problemos. Tvarkydami reikalus siekite konkretumo, aiškumo. Nepalankus metas aiškintis meilės santykius.

Vėžys Sudėtingas laikas. Reikėtų vengti atsakingų darbų, nereikalingos rizikos – tai pakenks jūsų karjerai. Būkite atidesni savo sveikatai. Svarbius reikalus atidėkite penktadieniui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Pasistenkite atsiriboti nuo įkyrių žmonių, bandančių jums ką nors įpiršti, įkalbėti. Būkite principingi, sąžiningi darbe ir atlaidūs, geranoriški šeimoje.

Mergelė Nepervarkite, dažniau ilsėkitės, imkitės nedidelių darbų, kuriuos galima greitai baigti, kurie suteikia nusiraminimą. Verčiau šiuo metu neatnaujinti meilės ryšių, neužmegzti naujo romano – tai suteiks rūpesčių.

Svarstyklės Neverta rizikuoti ar piktuoju ko nors siekti. Būkite kantresni su aplinkiniais, ypač su antrąja puse. Nesiimkite naujų sumanymų, nepriimkite jokių staigių sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nors darbe maga kalnus versti, nepersistenkite – kokybė neturi nukentėti, o ir pats darbas neturi atimti jėgas ir entuziazmą. Venkite didelių išlaidų, nepatartina ir skolintis pinigų. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys Neskubėkite džiaugtis naujienomis ar gautais pasiūlymais. Nepatartina žadėti, įsipareigoti – vargu ar pavyks tesėti šiandien duotą žodį. Labiau susitelkite vairuodami automobilį.

Ožiaragis Atsipalaiduokite, niekuo rimtu neužsiimkite, bent naujų problemų sau nesukursite. Nesiimkite atsakingų darbų, nevarginkite savęs bendravimu su nemaloniais žmonėmis. Labiau susitelkite į artimųjų skundus.

REKLAMA

Vandenis Neskubėkite žadėti, juolab pasirašinėti – turite būti tikri, kad tai ne avantiūra. Bet geriausia tai atidėti penktadieniui. Šiandien labiau tinka tvarkyti šeimos, vaikų reikalus nei spręsti svarbias dalykines problemas.

Žuvys Ką nors dirbdami, tvarkydami reikalus neskubėkite – bus svarbu kokybė. Galite sulaukti kritikos ar kitaip išreikšto nepasitenkinimo dėl netinkamai atliktų užduočių ir pan.

Šaltinis: Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų