• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung Electronics“ parodoje „MWC 2014“ pristatė „Samsung Gear Fit“ – pirmąjį su lenktu korpusu aktyviam vartotojui skirtą dėvimą įrenginį su „Super AMOLED“ ekranu.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, „Gear Fit“ yra patogus naudoti ir yra geriausia fizinio aktyvumo kontrolės priemonė, padėsianti vartotojams efektyviai derinti fizinį aktyvumą, asmeninį stilių bei mobilųjį ryšį. „Gear Fit“ yra naudojamas kaip atskiras įrenginys arba kartu su kitu aparatu.

REKLAMA

Pranešama, kad „Gear Fit“ perduoda naujausius „Galaxy“ išmaniųjų telefonų pranešimus: įeinančius skambučius, elektroninius laiškus, SMS žinutes, įspėjimus, „S-planner“ bei trečiųjų šalių sukurtų programėlių teikiamą informaciją. Keičiami juodos, oranžinės ir mokos pilkos spalvos dirželiai padeda vartotojui išreikšti asmeninį stilių, o besikeičiantis išorinis „Gear Fit“ vaizdas atitiks vartotojo nuotaiką ir užsiėmimų pobūdį.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, „Samsung Gear Fit“ užtikrina išskirtines „Samsung“ dėvimų įrenginių ryšio galimybes, o realiuoju laiku veikianti fizinio aktyvumo programa apima asmenines konsultacijas bei rekomendacijas.

Lietuvoje „Gear Fit“ bus galima įsigyti nuo balandžio mėn. Preliminari įrenginio kaina apie 700 Lt, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų