• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vis nepavyksta iškepti gardžių blynų? O gal norite, kad jūsų blyneliai būtų skaniausi pasaulyje? Išmėginkite mūsų patarimus ir jums tikrai pavyks! Didžiuokitės gaminamais patiekalais.

Vis nepavyksta iškepti gardžių blynų? O gal norite, kad jūsų blyneliai būtų skaniausi pasaulyje? Išmėginkite mūsų patarimus ir jums tikrai pavyks! Didžiuokitės gaminamais patiekalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

*Maišykite tešlą tol, kol nebebus gumulėlių.

*Kad blyneliai būtų vienodo storio ir dydžio, kepkite juos ta pačia tvarka: į keptuvę tešlą pilkite tiesiai iš tešlos dubens ir ranka sukite keptuvę, kol tešla pasieks jos kampus ir bus reikiamo dydžio ir formos.

REKLAMA

*Į tešlą papildomus ingredientus dėkite eilės tvarka: cukrus, druska ir tik tada kepimo milteliai (jei tokius dedate).

*Kiekvieną iškeptą blyną sudrėkinkite sviestu, kad šis neprarastų sausumo ir būtų kvapnus.

*Jei norite, kad blynai būtų purūs, į tešlą įmaišykite grietinėlės, sutirštinto pieno, rūgpienio arba jogurto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų