• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Naujų pupyčių“ grupės lyderė Oksana Pikul pasižymi puikiais kulinariniais sugebėjimais. Mergina niekuomet neslėpė, kad gaminti maistą jai - vienas malonumas. Savo artimuosius Oksana pradžiugins dviem nesudėtingais, bet labai skaniais patiekalais: kepta, ypatingai sultinga višta ir gardžiu obuolių pyragu.

„Naujų pupyčių“ grupės lyderė Oksana Pikul pasižymi puikiais kulinariniais sugebėjimais. Mergina niekuomet neslėpė, kad gaminti maistą jai - vienas malonumas. Savo artimuosius Oksana pradžiugins dviem nesudėtingais, bet labai skaniais patiekalais: kepta, ypatingai sultinga višta ir gardžiu obuolių pyragu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Obuolių pyragas pusryčiams

Ingridientai:

obuoliai (kiek norite);

3 kiaušiniai;

1,5 stiklinės miltų;

300 ml. pieno;

0,5 šaukštelio kepimo miltų;

žiupsnelis vanilinio cukraus;

1 stiklinė cukraus;

50 ml aliejaus

Kaip gaminti?

Ingridientus sumaišyti, nulupti obuolius ir supjaustyti skiltelėmis. Sumaišyti su tešla.Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, 30 min.

REKLAMA

Sultingoji kepta višta

Ingridientai:

višta;

svogūnas;

pusės citrinos.

Marinatui reikės:

pusės pakelio sviesto, česnako, pipirų, druskos.

Kaip gaminti?

Labai svarbu vištą gerai išmarinuoti. Įtriname ją marinato ingridientais, palaikome per naktį. Tuomet marinatas geriau įsigeria. Kuomet ruošitės kepti vištą, į vidų įdedame lupto svogūno galvą ir pusė citrinos. Kepti vištą reikia, kol apskrus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų