• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žmogaus kūnas yra pilnas įvairiausių erogeninių zonų, kurias stimuliuojant galima jį sujaudinti. Nors geriausia vyro erogeninė zona ir yra jam tarp kojų, tačiau šį kartą pateiksime nevulgarias erogenines zonas, kurias reikėtų liesti, norint kaip reikiant apsukti galvą mylimąjam.

REKLAMA
REKLAMA

Žandikaulis

Tai bene pats matomiausias jo vyriškumo simbolis, tačiau retai susilaukiantis dėmesio. Kai jūs liečiate jo žandikaulį, nesąmoningai parodote, kad jis vyriškas, o tai pamalonina jo ego. Švelniai braukite pirštų galiukais per jo žandikaulį, pradedant ties ausies speneliu.

Tai stimuliuoja jo jautrius veido nervus. Sujunkite tai su giliu žvilgsniu tiesiai jam į akis, prieš stipriai pabučiuodamos.

REKLAMA

Dilbis

Rankų srityje yra dvi jautrios vietos. Kaip ir vyro žandikaulis, jo viršutinė dilbio dalis pakankamai jautri dėl ten išsidėsčiusių plaukų folikulų. Švelni vidinė dalis turi įsitempusius raumenis, kurie prašosi būti atpalaiduojami.

Atsistokite prieš savo vyrą, švelniai uždėkite rankas and dilbio – taip, kad nykštys būtų viršuje. Lėtai braukite rankomis viršun ir žemyn, galite pamasažuoti raumenis, tačiau venkite kaulėtų vietų. Glostykite kol pamatysite, kad jis tikrai atsipalaidavo...tada paglostykite dar šiek tiek.

REKLAMA
REKLAMA

Vidinė šlaunis

Tik nedaugelis moterų tyrinėja vyro vidinę šlaunies dalį. Iš pradžių jis gali būti šiek tiek šokiruotas, bet jums nusprendus ten nukeliauti – labai susijaudins. Be to, suaktyvinus kraujo apytaką toje srityje, t padidinsite jo susijaudinimą, ko pasekoje jo erekcija bus didesnė nei įprastai.

Švelniai paimkite už kojų ir praskėskite jas, kad lengvai prieitumėte prie vidinės šlaunų pusės. Kai liečiate šlaunis, judesius visada kreipkite į jo penio pusę, kad kraujas tekėtų būtent ten. Pradėkite masažuoti lengvais pirštų pabraukimais, vėliau pereikite prie tvirtesnio prisilietimo.

Apatinė nugaros dalis

Turime omenyje tikrai apatinę, tiesiai virš jo praskyros. Dažniausiai ši vieta ignoruojama, nes vyrai gan jautrūs dėl savo užpakalio, bet tvirtas, seksualus masažas visada padeda. Masažas padės atpalaiduoti raumenis, dėl to vėliau jo klubai judės žymiai laisviau.

Galite nuraminti jo nugastavimas, pasakydama, kad jūs tik pamasažuosite, nieko keisto nedarysite. Pradėkite nuo nugaros vidurio ir leiskitės žemyn. Padėkite plaštakų apatines dalis iš abiejų stuburo pusių (pirštai į išorę) ir masažuokite atlikdami judesius į šonus. Taip po truputį leiskitės žemyn. Tada vėl į viršų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų