Morkų likeris
- Ingredientai
Čili pipiras;
cukrus;
degtinė;
morkos.- Gaminimas
-
Morkas sutarkuoti per burokinę tarką;
užpilti cukrumi, degtine;
įmesti čili pipirą;
labai tiks cinamonas jei tik mėgstate šiam kiekiui kupiną arbatinį šaukštelį galite dėti;
laikyti kelias paras šiltai tada bent keturias šaltai;
tada jau galima skanauti;
kuo ilgiau laikomas gėrimas tuo skalsiau atsiskleidžia čilis.
Gairės: čili pipiras, cukrus, degtinė, morkos.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Sultys "Mograna"
Morkos ir vaisiai išspaudžiami, sultys sumaišomos. Proporcijos maždaug: 50 proc. morkų sultys, 20... |
Obuolių kompotas
Nusiskutam obuolius perpjaunam į 4 dalis ir išimam sėklas, (galima ir neskusti, kaip kam patinka). Tokius... |
Obuolių gira
Obuolius nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis ir užpylus 10 litrų vandens, užvirinti. Nukėlus puodą nuo ugnies... |
Varškės ir uogų kokteilis
Visus ingredientus, išskyrus trintas uogas (braškes, žemuogės, mėlynes, avietės), dedame į blenderį ir... |
Paslaptingas apelsinas
Atšaldykite kavą. Į plakiklį sudėkite visus ingredientus, gerai išplakite. Stiklinę ar taurę... |
Burokėlių kokteiliukas
Taigi jei turite sulčiaspaudę imat du vidutinius burokėlius ir išspaudžiate sultis. Jei neturite... |
Citrusinis kavos likeris
Imame citriną ir apelsiną su visom žievelėm ir švariai nuplauname tada subadome po 44 kartus. Dedame į... |
Naminė gira
Pakepiname duoną iš abiejų pusių. Į maždaug 10 l indą sudedame keptą duoną bei užpilame karštu... |
Širšių medus
Išplakame trynius, supilame indelį kondensuoto pieno. Gerai išmaišome ar paplakame, tada po... |
Kreminis likeris
Grietinėlę su kava, kakava bei cukriukais užviriname ir paliekame atvėsti. Kai atvėsta, įmaišome... |
Naminės pomidorų sultys
Pomidorus nulupti, iš obuolių išimti sėklas, palieku neluptus; sau dedu paprikos arba čilio;... |
Miško uogų kokteilis
Plakiklyje sumaišykite šaldytas uogas, norimu sulčių, jogurto ir skysto medaus. Išplakite ir... |
Šventiška SANGRIA
Vaisius susmulkiname(vaisiai gali būti kokie tik norite ir kokius tik mėgstate:vynuoges,mandarinai, nektarinai,... |
PUSLAPIAI: