Strėvos suktinis

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

800g karbonadinės jautienos;
2 kiaušiniai;
3 šaukštai džiūvėsėlių;
3 šaukštai riebalų kepsniui kepti;
1,5 šaukšto sviesto kepsniui užpilti;
pipirai;
prieskoniai.

Įdarui:
mėgemų grybų;
2 svogūnai;
2 šaukštai sviesto;
druskos.

Gaminimas

Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras.
Idaras gaminamas: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. as naudojau marinuotus grubukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu.

Gairės: Karbonadinė jautiena, kiaušiniai, džiūvėsėliai, riebalai, pipirai, prieskoniai, grybai, sviestas, druska.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Kepta antis su mandarinais
Avienos pjaustiniai
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų