Ingredientai
800g karbonadinės jautienos;
2 kiaušiniai;
3 šaukštai džiūvėsėlių;
3 šaukštai riebalų kepsniui kepti;
1,5 šaukšto sviesto kepsniui užpilti;
pipirai;
prieskoniai.
Įdarui:
mėgemų grybų;
2 svogūnai;
2 šaukštai sviesto;
druskos.
Gamyba
Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras.
Idaras gaminamas: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. as naudojau marinuotus grubukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu.