TV PROGRAMA

Trečiadienis, gegužės 29 d.
00:50
Pražūtingasis Londonas
1 sezonas, 1 serija

00:50 Pražūtingasis Londonas

Pavadinimas originalo kalba: London Kills

Šalis, metai: Didžioji Britanija, 2019

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 1

Serija: 1

Aktoriai: Hugo Speer, Sharon Small, Bailey Patrick, Tori Allen-Martin, Jennie Jacques

Londono policijos detektyvas Deividas Bredfordas grįžta į darbą po atostogų, kurias teko paimti dingus mylimai žmonai. Vyras bando atsigauti po netikėto sutuoktinės dingimo, o užsimiršti tirinat bylas, jam atrodo pats tinkamiausias būdas tai padaryti. Ilgai laukti nereikia, nes Londone kasdien vyksta siaubingi nusikaltimai ir pasikėsinimai. Medyje randamas žiauriai subjaurotas žinomo politiko sūnaus kūnas. Bernvakarį švenčiantis jaunikis užpuolamas ir žingsnis po žingsnio išaiškėja, kad jis - slaptas pedofilas. Boksininkė prisipažįsta nužudžiusi savo vadybininką, bet jokių įrodymų ji negali pateikti. Detektyvas Deividas Bredfordas imasi su aistra visų bylų ir gliaudo jas, kaip riešutus.
02:00
Havajai 5.0
7 sezonas, 19 serija

02:00 Havajai 5.0

Pavadinimas originalo kalba: Hawaii Five-0

Šalis, metai: JAV, 2016

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 7

Serija: 19

Aktoriai: Alex O'Loughlin, Scott Caan

Egzotiškieji Havajai slepia ne tik linksmybes, bet ir nusikaltimus. Narplioti juos, pačius įvairiausius – nuo pagrobimų iki terorizmo – paskirta mažai Havajų policijos grupei, kuriai vadovauja leitenantas Styvas Makgaretas, buvęs laivyno pareigūnas.
03:00
Pirmieji pasimatymai
7 sezonas, 19 serija

03:00 Pirmieji pasimatymai

Pavadinimas originalo kalba: First Dates

Šalis, metai: Didžioji Britanija, 2017

Žanras: Realybės šou

Sezonas: 7

Serija: 19

Žiūrovai kviečiami nuotaikingai stebėti pirmuosius nepažįstamų žmonių pasimatymus restorane. Jaudulys, netikėti klausimai vienas kitam ir verdiktas, nulemsiantis, ar įvyks antrasis pasimatymas.
04:10
Jausmų audros
195 serija

04:10 Jausmų audros

Pavadinimas originalo kalba: Hercai

Žanras: Serialai, drama

Serija: 195

Aktoriai: Akin Akinözü, Ebru Sahin, Gülçin Şantırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel

Močiutės užaugintas Miranas kasdien girdėjo pasakojimą apie siaubingą tėvų lemtį.
05:10
Bibliotekininkai
4 sezonas, 10 serija

05:10 Bibliotekininkai

Pavadinimas originalo kalba: The Librarians

Šalis, metai: JAV, 2018

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 4

Serija: 10

Aktoriai: Rebecca Romijn, Christian Kane, Lindy Booth, John Harlan Kim, John Larroquette

Serialas nukels į magiškų paslapčių ir nuotykių pasaulį. Kiekvienas šio serialo žiūrovas visiškai kitaip pasižiūrės į knygų pasaulyje karaliaujančius bibliotekininkus. Tik retas žino, kad po Niujorko viešąja biblioteka slūgso paslaptingos erdvės, kuriose yra įsikūrusi senovės organizacija, sauganti pasaulį nuo jam nežinomų pavojų. Ši grupė kovoja su nežemiškomis galiomis ir saugo vertingus senovinius artefaktus. Tik ypatingų sugebėjimų turintis žmogus gali būti atsakingas už tokių vertybių išsaugojimą nuo piktavalių. Flinas Karsenas tikrai gali būti vadinamas knygų graužiku - dešimt pastarųjų metų jis dirba vienoje gražiausių pasaulio bibliotekų. Tačiau niekas neįsivaizduoja kokius nuotykius šis tylenis patiria už knygų lentynų, nes Flinas yra tas žmogus, kuris turi reikiamas savybes apsaugoti senovinius artefaktus. Jo darbas labai sudėtingas, todėl vykdyti šią svarbią misiją nusamdomi keturi pagalbininkai. Tai patyrusi antiterorizmo agentė Eva Berd, itin aukštą, 190, IQ turintis darbininkas ir meno istorijos žinovas Džeikobas Stounas ir keistoka, aiškiaregystės galių turinti Kasandra Silian, ir naujausių technologijų asas Ezekielis Džounas. Ši grupė didvyrių paaukos viską, kad būtų išsaugotos svarbiausios mūsų istorijos detalės!
06:00
Baterbyn kavinė
1 sezonas, 8 serija

06:00 Baterbyn kavinė

Pavadinimas originalo kalba: Butterbean's Café

Šalis, metai: JAV, 2018

Žanras: Serialai, fantastinis

Sezonas: 1

Serija: 8

Aktoriai: Margaret Ying Drake, Koda Gursoy, Nahanni Mitchell, Alysia Reiner, Chris Phillips

Stebuklingoje Padlbruko šalyje gyvena jauna fėja Baterbyn. Ji vadovauja jaukiai kavinukei ir džiugina visus nuostabiais desertais. Fėjai padeda mažoji sesutė Kriket ir geriausi draugai,- Džasperis ir Dazelė. Žinoma, tokios sėkmės pavydi piktavaliai, o labiausiai - kaimynystėje gyvenanti panelė Marmaladė. Ar fėjai pavyks išvengti klastingos pavyduolės pinklių?
Į viršų