Gardusis žuvies patiekalas

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

Bulvės;
3 kiaušiniai;
200 g miltų;
prieskoniai;
500 g žuvies filė.

Gaminimas

Žuvies file supjaustome ir palaikome su prieskoniais. Žuvį galima vartoti kokią jus mėgstate. Kiaušinius išplakame ir įdedame truputi druskos ir pipiriukų. Bulves nuskutame ir dedame virti kol kepsime žuvį. Žuvies gabaliuką apvartome miltuose, tada kiaušinyje ir dedame į keptuvę, taip išsikepame visus gabaliukus. Prie žuvies galima padaryti pomidorų ir agurkų salotas, apšlakstant jas citrinos sultimis ir aliejumi.

Sudedame į lėkštutes ir viskas.

Gairės: bulvės, kiaušiniai, miltai, prieskoniai, žuvies filė.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Kiauliena korėjietiškai
Netradicinė lydeka
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų