Varškės apkepas

Įvertinimas: 5 / 5

Ingredientai

4 šaukštai cukraus;
pusė stiklinės grietinės;
pusė arbatinio šaukštelio kepimo miltelių;
3 kiaušiniai;
6 šaukštai manų kruopų;
500 g varškės.

Gaminimas

Viską išmaišyti. Kepimo formą patepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais. Supilti visą masę ir kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 min. Šiek tiek ataušinti formoje ir išimti.

Gairės: cukrus, grietinė, kepimo milteliai, kiaušiniai, manų kruopos, varškė.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Netradicinė lydeka
Cannelloni su pomidorų ir paprikų padažu
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų