Cannelloni su pomidorų ir paprikų padažu

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

2 aštriosios paprikos;
130 g CANNELLONI makaronų;
2 skiltelės česnako;
250 g fermentinio sūrio;
400 g jautienos arba kiaulienos faršo;
100 g pomidorų padažo;
5 pomidorai;
10 skiltelių porų;
1 raudonoji paprika.

Gaminimas

Keptuvėje pakepinti faršą, kepinant įdėti druskos, pipirų, česnakų pagal skonį. Faršą būtina iškepti iki galo ir atvėsinti. Susitarkuoti smulkiai fermentinį sūrį ir jį suberti į pagaminta faršą (būtinai į atvėsusi). Sumaišyti ir prikimšti cannelloni makaronų, stenkitės neperkimšti. Svarbus dalykas: prikimštus makaronus būtina iškart kepti, prieš tai pasiruoškite viską, nelaikykite juos prikimštus ilgai, nes kitaip pradės sproginėti.

Padažas. Nulupti pomidorų žievelę, juos supjaustyti ir sudėti į indą, kuriame gaminsite padažą. Susipjaustyti paprikas, porus ir sudėti į tą patį indą. Viska sumalti blenderiu. Įdėkite šiek tiek kečiupo, druskos, pipirų (jei nedėjote aštrios paprikos), pagal skonį. Dar karteli permalkite.

Pasiruoškite kepimo skarda. Įpilkite šiek tiek aliejaus. Sudėkite vieną šalia kito paruoštus makaronus. Ant makaronų tolygiai paskirstykite pasiruošta padažą taip, kad visi makaronai gautu drėgmę, nes kitaip bus kieti. Pašaukite į orkaitę. Prieš galą ištraukite ir užbarstykite dar fermentinio sūrio ir vėl pakepkite. Kepa apie 30 min 170-190 temperatūroje. Geriausia patikrinti su mediniu smeigtuku, jei lengvai duriasi vadinasi iškepė.

Gairės: Aštriosios paprikos, cannelloni makaronai, česnakas, fermentinis sūris, Jautienos faršas, pomidorų padažas, pomidorai, poros, raudonoji paprika.

Receptą atsiuntė: Mama.lt

Varškės apkepas
Bulvinė pica
 
 
 
Strėvos suktinis

Strėvos suktinis

2 2 2 2 2

 

Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras. Idaras gaminamas: grybai...

Gairės: Karbonadinė jautiena, kiaušiniai, džiūvėsėliai, riebalai, pipirai, prieskoniai, grybai, sviestas, druska.

 
Avienos pjaustiniai

Avienos pjaustiniai

2 2 2 2 2

 

Česnaką , svogūną, mėtas ir rozmariną smulkiai supjaustyti ir apibarstyti pjaustinius, išspausti citrinos...

Gairės: Avienos pjaustiniai, citrina, druska, grūsti juodieji pipirai, rozmarinas, mėtos, alyvuogių aliejus, svogūnas, česnakas.

 
Iškylautojų šonkauliukai

Iškylautojų šonkauliukai

2 2 2 2 2

 

Apelsinus, citriną, svogūną ir obuolį supjaustyti skiltelėmis, šonkauliukus supjaustyti norimo dydžio...

Gairės: Šonkauliukai, apelsinai, citrina, svogūno galvutė, česnako skiltelė, obuolys, bazilikas, jautienos prieskoniai, lauro lapai, muskato riešutas, druska.

 
Pomidorai tešloje

Pomidorai tešloje

2 2 2 2 2

 

Pomidorus supjaustome storais ritinėliais. Kiaušinius išplakame. Atskirame dubenėlyje sumaišome...

Gairės: pomidorai, miltai, fermentinis sūris, kiaušiniai, džiovintas bazilikas, pipirai, druska.

 
Krevetės su šonine

Krevetės su šonine

1 1 1 1 1

 

Krevetes atšildyti šaltame vandenyje, rūpestingai nusausinti. Šoninės griežinėlius suvynioti...

Gairės: krevetės, šoninė, citrinos sultys, pipirai, druska.

 
Šašlykų marinatas

Šašlykų marinatas

2 2 2 2 2

 

Supjaustom nugarinę gabaliukais, svogūnus žiedais. Svogūnus sudėti kartu su mėsa, pamaigyti su rankomis, kad...

Gairės: Kiaulienos nugarinė, svogūnai, bazilikas, citrinos, mairūnas, rozmarinas, čiobrelių prieskoniai, melisa, pipirai, druska.

 
Kaip mes be bulvių

Kaip mes be bulvių

2 2 2 2 2

 

Bulves gerai nuplauti, įpjauti ir sudėti po gabalėlį lašinukų, svogūnų žiedų, pabarstyti krapų, kmynų,...

Gairės: bulvės, lašiniai, svogūno žiedai, krapai, kmynai, druska.

 
Keptos cukinijų valtelės ant grotelių

Keptos cukinijų valtelės ant grotelių

2 2 2 2 2

 

Parenkite grilį. Sudėkite cukinijas į puodą su vandeniu, kad jas apsemtų . Užvirkite ir virkite jas apie 5...

Gairės: Cukinijos, balta duona, kiaulienos spirgučiai, juodosios alyvuogės, jalapeno pipiras, malti svogūnai, kapoti pomidorai, druska.

 
Lašišos filė apelsinų sultyse

Lašišos filė apelsinų sultyse

2 2 2 2 2

 

Lašišos filė supjaustyti į 4 dalis. Į indą supilti apelsinų sultis, cukrų ir sojos padažą,...

Gairės: lašiša, apelsinų sultys, rudasis cukrus, augalinis aliejus, sojų padažas, kalendros milteliai, ananasų minkštimas, melionas.

 
Baklažanai graikiškai

Baklažanai graikiškai

2 2 2 2 2

 

Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite išilgai apytiksliai 1 cm storio griežinėliais. Apibarstykite druska,...

Gairės: Baklažanai, druska, citrinų sultys, česnakas, alyvuogių aliejus, Fetos sūris, juodieji pipirai, kapoti žalumynai.

 
Vištienos – daržovių vėrinukai

Vištienos – daržovių vėrinukai

1 1 1 1 1

 

Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pamerkti į dubenį, kuriame...

Gairės: Vištienos krutinėlė, natūralus jogurtas, citrinos sultys, šafranas, druska, juodieji pipirai, paprika, sezamo sėklos.

 
Cinamono-medaus sparneliai

Cinamono-medaus sparneliai

2 2 2 2 2

 

Sumaišykite visus produktus maišelyje ir laikykite juos ten 2 valandas, retkarčiais pakratykite....

Gairės: Viščiuko sparneliai, česnakas, sojos padažas, ryžių actas, medus, maltas cinamonas, kmynai, maltas imbieras.

 
Jautiena su slyvomis

Jautiena su slyvomis

1 1 1 1 2

 

Jautienos filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti keptuvėje su aliejumi. Sudėti į puodą, įpilti apie stiklinę...

Gairės: Jautienos filė, džiovintos slyvos, grietinė, pomidorų padažas, pipirai, druska, rozmarinai, bazilikas, muskato riešutas, aliejus.

 
Švediški veršienos suktinukai

Švediški veršienos suktinukai

2 2 2 2 2

 

Svogūną susismulkinti ir pakepinti šlakelyje sviesto kol jie suminkštės ir taps skaidrūs. Leisti...

Gairės: Veršienos faršas, bulvės, džiūvėsėliai, vanduo, kiaušinis, krakmolas, svogūnas, druska, pipirai, faršo prieskoniai, krapai, petražolės.

 
Kiaulienos kepsniai

Kiaulienos kepsniai

1 1 1 1 2

 

Kiaulieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome porcijomis. Mėsytę pamušame. Atmuštą mėsytę pasūdome,...

Gairės: Kiauliena, konservuoti ananasai, pomidorai, svogūnai, sūris, majonezas, druska, pipirai.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų