Svogūnų pica

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

Pagrindui reikės:
120 g sviesto;
200 g neriebaus majonezo;
1/2 šaukštelio sodos;
miltų dėti tiek, kad būtų galima minkyti tešlą (nekietą).

Įdarui reikės:
4 dideli svogūnai (jei turime mažus, tai jų reikės dar daugiau);
šaukštas sviesto (svogūnams apkepti, patroškinti);
200 g fermentinio sūrio;
3-4 vnt krabų lazdelių;
prieskonių picai.

Gaminimas

Sviestą išlydyti ir sumaišyti su majonezu, dėti miltus, sodą ir minkyti tešlą. Ją iškloti forma (p.s. formą naudojame vieną didesnę arba dvi mažesnes).

Pasiruošiame įdarą, t.y. svogūnus smulkiai supjaustome ir patroškiname svieste. Kai pravėsta sumaišome su sutarkuotu fermentiniu sūriu ir supjaustytomis krabų lazdelėmis. Dedame įdarą ant paruoštos formoje tešlos, pabarstome picų prieskoniais ir kepame karštoje orkaitėje (apie 30 min).

Gairės: sviestas, majonezas, soda, miltai, dideli svogūnai, fermentinis sūris, krabų lazdelės, prieskoniai picai.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Ryžiai su daržovėmis
Kepta višta su džiovintais vaisiais
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų