Kiaulienos kepsniai

Įvertinimas: 4 / 5

Ingredientai

500 g kiaulienos;
1 skardinės konservuotų ananasų ( žiedais);
2 pomidorų;
2 svogūnų;
80-100 g sūrio;
200 g majonezo;
druska;
pipirai;
juodųjų alyvuogių arba dž. slyvų (vynuogių).

Gaminimas

Kiaulieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome porcijomis. Mėsytę pamušame. Atmuštą mėsytę pasūdome, paprieskoniuojam ir sudedame ant aliejumi pateptos skardos arba kepimo popieriaus. Svogūnus ir pomidorus supjaustome žiedais. Ant mėsytės dedame svogūnų žiedus, supjaustytus pomidorus, majonezo šaukštelis ant kiekvieno kepsnio, grežinėlis ananaso ir ant viršaus sūris. Į ananaso žiedo vidurį dedame džiovintą slyvą arba juodąją alyvuogę, galima vynuogę. Kepame 180 karštumo orkaitėje 30-40 minučių.

Gairės: Kiauliena, konservuoti ananasai, pomidorai, svogūnai, sūris, majonezas, druska, pipirai.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Švediški veršienos suktinukai
Troškinta vištiena su voveraitėmis
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų