Kiauliena su kuskusu ir daržovėmis

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

400 g jautienos;
300g šparagų;
1 puodelis kuskuso;
1 raudona paprika;
1 oranžinė paprika;
2 skiltelės česnako;
vandens;
sojos padažo (nebūtina);
alyvuogių aliejus;
druska;
malti juodieji pipirai;
petražolės.

Gaminimas

Užvirinkite 1,5 puodelio vandens ir į jį suberkite kuskusą, uždenkite ir nuėmę nuo ugnies leiskite pastovėti 5-10 minučių, kad išbringtų, tada atidengę pamaišykite šakute, kad grūdeliai išsipūrentų.
Įkaitinkite alyvuogių aliejų, į jį išspauskite česnaką ir pakepkite kol šiek tiek pagels, tada suberkite nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsą ir apskrudinkite iš visų pusių, tada įpilkite šiek tiek vandens, pabarstykite ir uždengę patroškinkite, kad mėsą kiek suminkštėtu. Šparagus nulupkite, nupjaukite kietus galus ir supjaustykite kartu su paprikomis kąsnio dydžio gabaliukais, suberkite viską į keptuvę su mėsa ir patroškinkite 3-5 minutes. Tada suberkite kuskusą, įpilkite šlakelį sojos padažo, pabarstykite druska, juodaisiais pipirais ir petražolėmis ir gerai išmaišykite, leiskite dar porą minučių viskam pastovėti, kad skoniai susimaišytų.

Gairės: Jautiena, šparagai, kuskusas, raudona paprika, česnakas, vanduo, sojos padažas, alyvuogių aliejus, druska, juodieji pipirai, petražolės.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Kiauliena su grybų padažu
Jautienos kepsnys
 
 
 
Velykinis triušis

Velykinis triušis

2 2 2 2 2

 

Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro...

Gairės: Velykinis triušis, vyniotinis, svogūnas, druska, pienas, kiaušinis, citrina, bulvės.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų