Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Kiaulienos vyniotinis su voveraitėmis
Voveraites gerai išplauti ir virti 3 min. Smulkiai supjaustyti didelį svoguną ir kepti su voveraitėmis 5-6... |
Daržovių suši
Ant dumblio lakšto išklojame iceberg’o lapus, sudedame daržoves, o lakšto kitą galą... |
Užkandis “Daugiau nereikia nieko”
Viskas smulkiai supjaustoma, įberiama druskos, įdedamas majonezas. Išmaišoma. Skanaus. |
Biskvitinis vyniotinis su mascarpone įdaru
Trynius išplakame su cukrumi ir karštu vandeniu. Inde išplakame baltymus. Persijotus miltus... |
Krevetės ananase
Ananasą išplauti ir gražiai išpjauti vidų, žievelę palikite sveiką. Išpjautą vidų ir nuluptą... |
Aštrus kebabas
Lavašą supjaustyti į 4 dalis. Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, keturių pipirų mišiniu, čili pipirais... |
Aštrūs vištienos vėrinukai
Filė supjaustyti gabalėliais, iš likusių ingridientų sumaišyti vientisą masę ir ja užpilti... |
Kepinukai "Skanumėlis"
Pirmiausiai atsišildome šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą. Tada supjaustome norima forma.... |
Česnakinis duonos bokštas
Šviesios duonos riekes apskrudinti iš abiejų pusių, praaušusią supjaustyti juostelėmis ir... |
Liežuvio užkandėlė
Krapus smulkiai supjaustyti, česnako skiltelę sutarkuoti. Smulkiai sutarkuoti 30-40 gr. kietojo sūrio. Krapus,... |
Įdarytos paprikos
Nupjauti viršutinę paprikų dalį su koteliu ir išimti sėklas. Morką ir pomidorus sutarkuoti stambiai,... |
Užkandis su jūros gerybėmis
jūrų gerybių kokteilį atšildyti, papriką supjaustyti nedidelais gabaleliais, baltymus susmulkinti. Visus... |
Kiaušiniai kevale
Dešimt kiaušinių virkite puode (apie 10 min.), tuomet atvėsinkite šaltu vandeniu (kad geriau... |
PUSLAPIAI: