Kauno medikai atsakė, kodėl negelbėjo mirštančio žmogaus

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dėl to Lietuvoje ir neverta likti ar grišti nes valstydės tarnautojai daro ka nori
Gerai kad kad tam zmoguciui kuris gaivino nepripaise netycines zmogzudystes. Nes buvau girdejes ar skaites kad buvo tokiu atveju kai nepazystamas zmogus bando padeti suteikti pirmaja pagalba bet jam nepavyksta ir dar mirusio gimines pradeda tampyt po teismus. Gaila Kai istatymas virs visko. Net zmogiskuma nusveria.
Labai gaila,ne, apmaudu, kad medikai, dar skubios pagalbos, nesuteikė pagalbos, dėmė krenta visiems medicinos darbuotojams, nors dirba daug medikų verti to vardo.
Sutaupys valstybe nebereikes vienos pencijos moket cia turbut toks valdanciuju planas.mes tik to plano dalis ir gaila zmoniu.
@Efka Prie ko čia valdančiųjų planas? Jei nieko protingo nesurezgi, geriau iš viso nekomentuok. Egzistuoja paprasčiausias žmogiškumas. Medikai su patirtimi tikrai galėjo padėti, tačiau ne, jiems nepriklauso.
pi da ra i jus medikai
kaip kokie dezertyrai, tik dar išlaikytiniai su atlygiu iš negydomų mokėtojų kišenės, ir sistemos korupcine plovykla, na veryga su skvernausku matosi jūsų žiedeliai, o kada žieduotuvės ?
Jo buvo ir man toks atvejis isleidzia is kliniku tevuka iseinant jau i lauka susmuko tevukas kvieciaus pagalbos tai pasake kad jau isleistas is ligonines kviesk greitaja tai ar sunku jiems ta padaryti kada mato tokia situacija kazkoks abejingumas zmoniu lyg jiems taip negali atsitikti
Dar viena mirtis prie tos pačios ligoninės. Labai liūdna ir nyku. Pasitikėjimas tokia įstaiga tikrai nepadidėjo. Abejingumas. Nenoras išeit į kiemą ir padėt... Santariškėse tai moterį ištiko epilepsijos priepolis prie kabineto durų, vos ne ant slenksčio. Tiesiog krito kaip stovi, su galva į grindis trenkės. Laukiantys žmonės pašoko, patrypčiojo, nežinojo, ką daryt, įlėkė kitą kabinetą šaukdamiesi pagalbos. Poniutė išėjo po minutes, ramiai ir neskubėdama, pažiūrėjo, pakraipė galvą ir tik tuomet atsitūpė padėti jai. Tada atbėgo moterėlės iš kitų kabinetų, bet jau pirmoji buvo pritūpus, tai tos apsisuko ir nuėjo... Na, dar mums, laukiantiems žmoneliams, paskaitą išdėstė, ką daryt ir kaip elgtis, ištikus priepoliui. Tipo, nieko nedaryti, praėjus priepoliui, atsigaus... Tai va taip ir gyvenam....
Vingiu Jonai, juk prie kiekvieno baltachalacio ministro nepastatysi! Ministras puikus zmogus ir gydytojas.
@Onute Koks ministras tokie ir pavaldiniai
tos gydytojos ir slauges tai sudo gabalai..ir nera pasiteisinimo..gerti kava ir
@LIGA Pati tu š gabalas. Kai susirgsi pati būsi saldžiai maloni, kad tik tau padėtų. Keli blogi gydytojai nėra visi blogi gydytojai. Tai vadinti š labai drąsu.
@LIGA Tikėkimės, kad pats nesusirgsite, nes būtų labai liūdna, kad tie "šūdo gabalai" Jums stengtųsi padėti...
Jiems zmogaus gyvybe nieko nereiskia, aisku yra mediku is pasaukimo, bet tai labai reti vienetai. Pati tai patyriau. Tik amzinai inkscia del per mazu atlygiu.o juk ir uz ta maza atlygi neatidirba...
Labai gaila, kad vyras mirė. Tas vyras yra mano tėtis. Todėl labai noriu padėkoti praeiviams, kurie gelbėjo mano tėčio gyvybę. Gal ir niekas jau nebūtų padėję, bet medikų abejingumas ir švyturėlių matymas kiaurai sieną, žeidžia ir mus, ir visuomenę.
@Edita Uzuojauta tau, Edita. Labai gaila, kad taip nutiko.
@Edita Užuojauta
@Edita As buciau 129kab.snukius isdauzes,jei tai butu mano tetis,deja irgi jau neber.Pasodintu,bet sirdziai ramiau butu.
@Edita Užuojauta
@Edita Uzuojauta,taip jau yra Lietuvoje
O tai gydytojai neturi jokio zmogiskumo? Svarbu pinigai... Geda
Panevezyje Jaksto poliklinikoj konsultacinej - pasijutus blogai , nematuoja net spaudimo paprasius liepia paciam issikviesti greitaja.Sako kad net spaudimo jiems nepriklauso matuoti.Tai apie kalbame jei med. Istaigoj betvarke - Veryga uzsiemi ko tau nereikia .Savo imesta sypsena - mums nepades...Jei papultum tu i tokia situacija islaizytu ir kelia - o kas paprastas zmogelis - vienu daugiau ar vienu maziau.
Mirtys prie ligoniniu,tik Lietuvoj taip gali but.Medikai,uzmirsot savo pareiga!!!!
Kada baigsis idiotizmas,abejingumas ,geria kava ot suskes atsisuks viskas pacioms
Dega siknos tai ka jiem sakyt felcerem!
Dega siknos tai ka belieka sakyt felcerem!
Kažkoks prastas čia straipsnis, parašytas netvarkingai, su klaidom, netinkama formuluotė, man rodos kad čia kažkas tiesiog kursto neapykanta
@Žygimantas Pries porą metu į tą pačią ligoninė mane buvo atveže su 40 temperatūra , padarė tyrimus ir paleido vėlai vakare , sveikas . Gražu.
labai noreciau paziuret kaip medikai lakstytu jeigu koks Veeryga nugriutu vidury laisves alejos
@robke Nepatingėčiau iki Nemuno paspardyt kaip kamuoli.
@robke Nevarykit ant Verygos, medikai nėra dievai, visokių yra, o Veryga jų negano, geriau žiūrėkit ką ministras gero padarė, turbūt paskutiniu laiku nebuvot ligoninese