Svarbi žinia Lietuvos vairuotojams: tai gali išgelbėti ne tik jūsų gyvybes

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Reikia ugdyti įgūdžius, tai suprantama, galėtų to mokyti, arba būti tam skirtos aikštelės išmokti valdyti automobilį, dabar tą patirtį galime ugdyti kaip? Nelegaliai aikštelėse, kelyje, arba patirtis padydės važiuojant kelyje ir sumėčius automobiliui, jei suvaldysi ok pasimokei, nesuvaldys, na kitą kartą gal jau mokesi ar pavyks. Taigi patirtis šiandien ateina tik iš išmintingų arba nelabai pasakojimų.
Gyvybes gal išgelbėti tinkamai nuvalyti keliai. Bet Kol tie pinigėliai kuriuos žmonės ivairiu mokesčiu pavidalu sumoka, nusėda išgamu korumpuotu valdininku kišenėse, savaime aišku nebus keliai nuvalyti. Ir kiekviena žutis yra ant ju sazines. Ir toliau žmonės žus, nes net 4 milijardai euriuku yra pavagiama. Už tokia suma galima šildomus kelius nutiesti.
Greitis nesisumoja ir tai yra daug yrodymu kas lieka iš automobilio po smūgio 200kh, o kaktomuša pranašesnis yra sunkesnis automobilis
Svarbiausia slidžiame kelyje pamiršti variklio galias, neskubėti ir laikytis didesnio, nei atrodo saugaus atstumo, neleisti važiuoti automobiliui laisva pavara, ir stabdyti tarpais. Ir vadovautis savo šoninio slydimo įgūdžiais,nepavėluoti pasukti vairo į slydimo pusę, nes tai tampa nelaimių priežastimi. Už vairo reikia '' dirbti ir galvoti, kaip dirbi'', kad visi būtų saugūs kelyje.