Šildymo kainos šiemet: kai kuriems Lietuvos miestams pasiseks

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
kaip gerai kad gyvenam nuosavam name vanduo nekainoja.sildymas taip pat.vasara malku briketu nusiperkam ir rami galva.gyvenk ir zvenk.o zmonem gyvenantiems mieste uzjauciu galima likti ir be kelniu,sildymas brangu.nenuostabu kad daugelis zmoniu pradeda gyventi uzmesciuose nuosavose namuose.nes tikrai pigiau.
@jurate. Vanduo nekainuoja..tai tipo lietaus vandenį renkat? Nes jei gręžinys, tai jo gręžimas ir įranga kainavo. Šildymas nekainuoja irgi įdomiai, malkas vagiat ar kaip?
Nėra valstybinio požiūro į prichvatizatoriaus apetitą... Švogeris valdžioj nežiūri runkelių daugumos reikalavimų, prisidengiama ES direktyvomis, ko norėti kai nebeturi savo AE ,dujas reikia pirkti.
Kosmaru kosmaras kainos.uz lapkricio men 38kv.m 72e kiek galima branginti nenormalu.tau uz gruodi pareis 100e jei nedaugiau.siaubas kaskoks.
Nuotraukoj labai grazus.
pernai gruodis 70,34 už 70 kv.m, šįmet-89,87.
va ir prašom Atominės uždarymo ir tolesnio nestatymo pasekmės. elektra, kūras brangsta, kas per tuos bajerius priplešė ir toliau kemšasi kišenes. Beje tiems malininkams, kaimuose moka centus, dirba, kaip baudžiavoj. Va nusipirkom terminalą-(n dar kol nuomojam), pabrango dujos.
kada baigsit teririzuot lietuvos ubagus su tuo prakeiktu šildymu, pastovus brangimas žmones varo į neviltį, apie nieka žmogus nebegali galvoti tik apie kainas ir ar užteks maistui iki atlyginimo ir čia EU sajungoj, dar įstojom į turtinguju kluba, juokinga, jei nebūtų graudu....
Mūsų katilinė nuo seno kurenama pju venom, o šilumos kaina didžiausia,biokuras brangesnis už dujas? Geriau sakykit litesko dar mažai pinigų prisiplėšė.