Amerikietiškai skrudinti vištienos gabaliukai
- Ingredientai
400-500 g vištienos krūtinėles filė;
pakelis šaldytų bulvyčių fri;
porą šaukštelių alyvuogių aliejaus;
žiupsnelis vištienos prieskonių;
druskos ir pipirų.Padažui:
Porą šaukštelių neriebaus majonezo;
porą šaukštelių pomidorų padažo;
skiltelė česnako.- Gaminimas
-
Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Pabarstome prieskoniais. Palaukiame apie 10-15 min, kol prieskoniai įsigers. Tuomet į įkaitiną keptuvę suberiame vištienos kubelius ir kepame apie 10 min, kol vištiena apskrus.
Atšildytas bulvytes fri suberiame į įkaitintą keptuvę. Kepame apie 15 min, kol bulvytės apskrus. Tuomet gausiai pabarstome druska.
Padažas:
Neriebų majonezą ir pomidorų padažą sumaišome. Įspaudžiame skiltelę česnako.
Gairės: Amerikietiškai skrudinti vištienos gabaliukai, bulvytės fri, alyvuogių aliejus, druska, pipirai, majonezas, pomidorų padažas, česnakas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Greiti vištienos blyneliai
Vištieną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su prieskoniais, kiaušiniu, majonezu, krakmolu.... |
"Raudoni ryžiai"
Krūtinėlę supjaustome mažais gabaliukais, apibarstome prieskoniais, dedame šiek tiek druskos arba sojos... |
Makaronai su lašiša
Makaronus išverdame, kol verda makaronai susipjaustome lašišą ir krapukus. Išvirtus... |
Stirniena su spanguolėmis ir bananais
Mėsa supjaustoma piršto storumo gabalėliais, pamaigoma ar šiek tiek pamušama. Pabarstomi druska... |
Ypatingai traški pica
Pirmiausia pasiruošiame tešlą: Mieles sumaišyti su cukrumi ir šiltu vandeniu. Miltus... |
Kiauliena korėjietiškai
Mėsą supjaustyti stambiais gabaliukais (kaip šašlykui). Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką... |
Gardusis žuvies patiekalas
Žuvies file supjaustome ir palaikome su prieskoniais. Žuvį galima vartoti kokią jus mėgstate. Kiaušinius... |
Netradicinė lydeka
Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene... |
Varškės apkepas
Viską išmaišyti. Kepimo formą patepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais. Supilti visą masę ir kepti... |
Cannelloni su pomidorų ir paprikų padažu
Keptuvėje pakepinti faršą, kepinant įdėti druskos, pipirų, česnakų pagal skonį. Faršą būtina... |
Bulvinė pica
Nusiskutame bulves, sutarkuojame burokine tarka. Daktariška dešrą, svogūną taip pat susitarkuojame... |
Švelni vištiena su levandų medumi
Supjaustyti vištienos krūtinėlę kubeliais ir sudėti į paprastą puodą. Užberti mėsos ir Indijos kario... |
Troškinti kopūstai pomidorų padaže
Paragauti ar nėra per rūgštūs kopūstai, jei rūgštūs, tuomet šaltu vandeniu pora kartų... |
Išvirkštiniai balandėliai
Išsivirti ryžių viena maišelį (naudoti ryžius maišelyje), bet pilnai nedavirti! Paruošti... |
Voveraitės grietinės padaže
Nuvalytas ir supjaustytas voveraites įmesti į puodą su vandeniu, aliejumi, svogūnu ir virti ant mažos ugnies.... |