Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI
Farširuota Kalėdinė lydeka
Pirmiausia nuskutame ir išdarinėjame lydeką, po to nukerpame pelekus. Odą pradėti lupti nuo galvos (pilvo... |
Klasikinis čenakas
Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą,... |
Kepta kiaulės karka
Visų pirma įtrinti karką su druska ir pipirais, pastatyti marinuotis 1 dienai. Tada į šaltą vandenį ir virti.... |
Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele
Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome... |
Troškinti kopūstai pomidorų padaže
Paragauti ar nėra per rūgštūs kopūstai, jei rūgštūs, tuomet šaltu vandeniu pora kartų... |
Faršu įdaryti makaronų vamzdeliai
Svieste pakepinkite pjaustytą svogūną, įtrupinkite faršą ir šiek tiek apkepkite. Įpilkite sultinio,... |
Pistacijomis įdaryta višta
Vištą perpjauti išilgai nugaros ir atskirti mėsą ir kaulus nuo odos,labai atsargiai, kad oda... |
Troškinti vištų skrandukai
Vištų skrandukus išverdame (verdant galima dėti vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius).... |
Pati skaniausia vištienos filė su česnakiniu padažu
Kubeliais supjaustytus vištienos filė gabaliukus suberiame į aliejuje įkaitintą keptuvę ir pakepiname kelias... |
Vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu
Kepsnelių gaminimas Vištieną be kaulo supjaustyti nedideliais kūbeliais, sūrį sutarkuoti burokine tarka,... |
Netikri balandėliai
Į faršą supjaustyti smulkiai svogūną, įmušti kiaušinį, pabarstyti prieskonių, įberti ryžių.... |
Kiauliena su grybų padažu
pilti į keptuvę alyvuogių aliejaus ir įdėti supjaustytą svogūną. Po kelių minučių įmesti supjaustytus grybus kartu... |
Aštrūs makaronai su pomidorų padažu
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite stambiai supjaustytas česnako skilteles, šviežius baziliko... |
Troškinta šerniena su daržovėmis
Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, juodaisiais pipirais. Padaryti įpjovimus ir į kiekvieną įdėti per pusę... |
Troškinta vištiena su voveraitėmis
Vištieną supjaustyti grežinėliais, ją apkepti svieste arba aliejuje, susipjaustyti pomidorus nedideliais... |
PUSLAPIAI: