Krabų ir obuolių mišrainė
Nulupti supjaustyti obuolius, geriau, kad obuoliai būtų rūgštesni, išvirti nulupti susmulkinti... |
Dėdės Rudenėlio salotos
Raugintus kopūstus sudedame į dubenį, supjaustome svogūną, sutarkuojame du virtus vidutinio dydžio burokėlius ir... |
Vitaminų kalnas
Mažąją cukiniją supjaustome stambiau, taip skaniau valgyti nes jauti jos tikrą saldoką skonį, pomidorus perpjauname... |
Pekino salotos su vištiena
Pekino salotą, ananasus, bei be žievelės ir nukaulintą vištieną smulkiai supjaustome. Dedame majonezo, bei... |
Soti mišrainė su daržovėmis
Visus produktus supjaustyti kubeliais, įdėti prieskonių ir pagardinti majonezu. Skanaus |
Salotos "RUDENĖLIS"
Razinas nuplikykite. Sutarkuokite morką burokine tarka. Kopūstą išskirstykite mažais žiedynais. Sudėkite... |
Olandiškos salotos
Išverdame kietai kiaušinius, nulupame, smulkiai supjaustome. Sūrį sutarkuojame, dedame žirnelius,... |
Salotos su duona
Duoną supjaustome kubeliais ir nedideliam kiekyje aliejaus pakepinam. Sutarkuojam sūrį, išspaudžiam česnaką,... |
Neįprastos salotos
Vynuoges nuplovus susmulkinam pagal poreikį ( galima pjauti į 4 dalis, naudoti raudonąsias, galima pabandyti ir su... |
Mišrainė drebučiuose
Virtos daržovės supjaustomos žirnio dydžio kubeliais. Morkos bus skanesnės, jeigu jas, supjaustytas mažais... |
Mišrainė
Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir... |
Vasaros salotos
Nuplautus ridikėlius, agurkus susipjaustome griežinėliais, agurką galima truputi smulkiau. Mėsyte (labai skanu ir su... |
Kiaulpienių salotos
Kiaulpienes visų pirma reikia išmirkyti šaltame vandenyje gerą pusvalandį, paskui jas susmulkinti su... |
PUSLAPIAI: