TV PROGRAMA

Sekmadienis, gegužės 5 d.
00:40
Bunkerio žaidimas

00:40 Bunkerio žaidimas

Pavadinimas originalo kalba: The Bunker Game

Šalis, metai: Italija, 2022

Žanras: Filmai, siaubo

Aktoriai: Gaia Weiss, Mark Ryder, Lorenzo Richelmy, Makita Samba, Tudor Istodor

Aštrių pojūčių trokštantys jaunuoliai nusprendžia sudalyvauti intriguojančiame žaidime. Buvusioje nacių slėptuvėje organizuojama pramoga - puikus sprendimas gerai praleisti laiką. Kostiumais persirengusius dalyvius žaidimo organizatorius pakviečia į apleistą bunkerį visai netoli Romos miesto. Bunkerio atmosfera primena karo metus, o žaidimo taisyklės, atrodytų, yra labai paprastos. Visi dalyviai tampa Ketvirtuoju reichu, kuris be skrupulų užsiima genetiniais eksperimentais su žmonėmis. Durys užsidaro ir košmaras prasideda. Netrukus visi dalyviai suvokia, kad tai – ne žaidimas, o kraupi realybė. Dabar vienintelė viltis išgyventi – ištrūkti iš blogio irštvos.
02:40
Londono apgultis

02:40 Londono apgultis

Pavadinimas originalo kalba: London Has Fallen

Šalis, metai: JAV, 2016

Žanras: Filmai, trileris

Aktoriai: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morganas Frymanas, Alon Aboutboul, Angela Bassett

Neaiškiomis aplinkybėmis mirus ministrui pirmininkui į jo laidotuves atvyksta visi Vakarų pasaulio lyderiai. Tačiau labiausiai pasaulyje apsaugota ceremonija virsta mirtinu sąmokslu nužudyti galingiausius pasaulio lyderius ir įgyvendinti siaubingą ateities pasaulio viziją. Visa tai sustabdyti gali tik JAV prezidentas, jo bebaimis slaptosios tarnybos vadovas ir niekuo nepasitikintis anglas MI-6 agentas.
04:35
Havajai 5.0
7 sezonas, 4 serija

04:35 Havajai 5.0

Pavadinimas originalo kalba: Hawaii Five - O

Žanras: Serialai, veiksmo

Sezonas: 7

Serija: 4

Aktoriai: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park e. a.

Egzotiškieji Havajai slepia ne tik linksmybes, bet ir nusikaltimus. Narplioti juos, pačius įvairiausius - nuo pagrobimų iki terorizmo - paskirta mažai Havajų policijos grupei, kuriai vadovauja leitenantas Styvas Makgaretas, buvęs laivyno pareigūnas.
06:00
Kasagrandes
1 sezonas, 14 serija

06:00 Kasagrandes

Pavadinimas originalo kalba: The Casagrandes

Šalis, metai: JAV, 2019

Žanras: Serialai, trileris

Sezonas: 1

Serija: 14

Aktoriai: Izabella Alvarez, Carlos PenaVega, Sumalee Montano, Sonia Manzano, Ruben Garfias

Ronė Anė Santiago su mama ir vyresniuoju broliu Bobu persikelia į didmiestį. Čia jie apsistoja dideliame name, kuriame draugiškai gyvena gausi ispanų giminaičių šeimyną. Naujame mieste Ronė susiranda daug naujų draugų, suartėja su savo giminaičiais ir nuo ryto iki vakaro gali tyrinėti apylinkes. Bobis prisideda prie šeimos biudžeto darbuodamasis su senele. Taip susipažįsta su visais parduotuvėje apsiperkančiais kaimynais. Žinoma, Ronei Anei ir Bobui tenka išgyventi ir sunkias akimirkas, nes jų tėvai nutaria skirtis. Vaikai retai mato mamą, pamainomis dirbančią slaugytoja miesto ligoninėje, o dar rečiau susitinka su tėčiu, gydančiu žmones Peru.
Į viršų