Incidentas Šilutės rajone: gyvsidabriu bandyta nunuodyti 3 mėnesių kūdikį

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kaltu nerado ir byla nutraukta nes neuzteko pinigu...kiek girdiejau.
kokie baisus tie lietuviai,cia bus kaimyniu darbas,matyt klimaksinem kaimynem pavydas ima ,kad jauna.as pries pora metu buvau vezima lauke su pampersu pakiu palikus,tai kaimyne pavoge pampersus per 5minutes.
Tikiuosiu ta kuri pripyle ilgam uz grotu pasedes.o mama dar tik 18 o jau antras vaikelis kada ji spejo!
@Gffg 18 metu o jau 2 vaikai. tai ko cia valdzia virkauja,kad gimstamumas mazeja.
Lietuvoj tokie fokusai populiarus
Lietuvoj tokie fokusai populiarus
buvo atvejis - dėl to, kad brolis iš seses pareikalavo gražinti 2000 litų "sese" broliui miegamajame po lova pripyle gyvsidabrio, i plastmasinį 2 litru pieno indą švirkštu leido nuodus, taigi, prisiskaitę bobos viduramžių romanų ima kartoti tai kas ten parašyta
Koks cia incidentas dar :) isivaizduokit bande nunuodyt gyvsidabriu :) juokas man ima is jusu beveik visu. I zinote kOdel ? Jus skiepydami vaikus nuodijate juos. Nes SKIEPUOSE YRA GYVSIDABRIO kuris yra toksiskas ir nera jokios saugios dozes JOKIOS !!. TOLIAU Farmaldehidas koncarogenas Vezy sukelianti medziaga . Paskui vaikai serga kraujo vezeis ir pan. Ka kalbet apie MMR skiepa kur yra 3 gyvi virusai . Ar jus isivaizduojat kas dedasi nervu sistemai ? Jaunam organizmui kur tik formuojasi imunitetas . Suleidziant vakcina tiesiai patenka i kauja. Apeinant naturalias imunines sistemos apsaugas. Kokia apsauga gali formuotis kai leidziamas gyvsidabris. Farmaldehidas ir pan. ?? Alergijos. Astmos. Sepsis. Idos problemos. Berimai ir pan. Viskas is vakcinose esancios medziagos. Juokingai skamba pasakymas. Mus seniau visus skiepijo ir neismirem ... ar suvokiat kad nebuvo tiek skiepu kiek yra dabar. Ir beje autizmas yra susyjes su skiepais. Kas domisi placiau ko neparodo ir neparodys tv. Ir neparasys portalai !!! Domekites kas vyksta pasaulyje !! O ne ka raso delfei ir kyti .
@Alkebabas Tau idijote juokas ima atsipeikek ar normalu y vaiko vezima ripilti idijote!!!!
Reiktu padiet sitai mamai nes manau kad dabar neturies is kur nisipirkt vezimo nes juk turi 2 vaikus ir dar viena islaiko!!!!
Man irgi baisu
Į putę pripilt
Baisu is vaikucio ir mamos ateme antras rankas.....kiek zinau ji dar vienisa mama turi du vaikucius ir dabar rekies jaj naujo vezimielio nes tas jau nebenaudojamas!!!!
@Žana Koks dar nenaudojamas? Gyvsidabris neisigerai nei i jokia medziaga, tad gerai isrinkus galima vel naudotis.
@Žana Kas galima isrinkt ten juk nuodas garoja ka jus kalbat kad galima naudot tai savo vaikus ir nuodik jaj tau galima.
@Žana Ka jus ismanot nezinot nesakykit be reikalo vezimo nebutu pajieme ugnegesiai.
Idijote kaskoke
Kas cia per kause kam uzkliuti gali 3 men kudikis
@Sandra Gal ne kūdikis užjliuvo, o jo mama greičiau. Gi atsilygint per vaikus yra pats žiauriausias keršto būdas...