H. Daktaras prisiminė jaunystę: tada vieni kitus mušė, plėšė ir pjovė

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Man teko bendrauti su prokurore Vienam baliuke,tai zodis po zodzio traukiau isjos visas teisines subtilybes.tai suzinojau tokiu nesamoniu,kad sunku patiketi.Pasakysiu taip jei nebuvai ikliuves anksciau na ar nusizenges kanors tai tau pasiseke yra,bet jei turi nors vienas kabliuka tai tave uzdaryti gali betkada ir kada nuori,ir nepapusi nieko,as tos prokurores paklausiau kodel skirtingos bausmes uz analogiska nusikaltima isiklausykite jos atsakymas.CIA jau mano nuotaikos reikalas,ziauru Arne.
Tai kaip zmogui gyventi,arI laisve iseiti kai visur rasoma,kalbama mafijos tevas,tuos babuleikos ir tiki,dabar praeis penkeri metai jaunimas uzauks vel galvos Aha kas CIA per mafijozas,baisu tegu sedi,bliamba kokia neteisybe toje lietuvoje,suprantu nuteisk jeigu yra yrodimai,bet taip teisti tikrai negalima,aisku Hena nesventas bet iki gyvos galvos nuteist juk reikia svariu yrodimu,taigi jau Nebe 80-90m,ir niekam jis nemaise,bet keitesi valdzia ir reikejo kaskam medaliu taip ir gavisi.
Tegul nestumia.jei garbingas tai garbingai ir pasielgk
Uždarė. ( Nusikaltėli? debilai, uždarinėkit tus kurie tautą naikina.
Henka su mentais spirita varė per siena, bet mentai vėliau užsimane viso biznio, tai ir jį uždarė. Kiti cigarus atiminėjo, bet visi aiškintis eidavo pas Henka. Kaip ir ta istorija su automobilio išpirka neva, vagys pavogė mašiną, žmogelis per mentus nerado, mentai liepė eiti pas Henka kad surastu, jis per vagis surado ir informavo kiek reiks tiems vagims sumokėti. Po to žmogelis mentu prispaustas su mentais atsiėmė ta mašiną pasodindami Henka už reketą, nes kitaip negalėjo niekaip prispausti. vat ir viena istorija.
kriminalistai sustūmė ant Henkos viską, sudėliojo pasaką ir tiek. Nėra jokių įrodymų , bet prieš mentus nepapūsi. Liepta nuteisti , tai ir nuteis. visi kaltinimai pagal viena boba sakė...
Gyvenimo sąlygos geresnės negu LEU bendrabučio, tik langai su grotom čia.
Laikykis Henrikai
MANYTINA MŪSŲ VALDŽIOJE(YPAČ TEMIDĖJE) IR VERSLININKŲ TARPE,YRA 100 VERTESNIŲ UŽIMTI DABARTINĘ DAKTARO VIET, JEI JAU ŠIAULIUOSE (GALIMAI IR VISOJE LIETUVOJE) POLICIJOS VADAI KURUOJA NARKOBIZNĮ,O APIE SAUGUMIEČIO ŽUDIKUS, bRAŽUOLĖS SPROGDINTOJUS, IR LUBIO ŽUDIKUS AŠ NEKALBU...O TAUTOS GENOCIDO VYKDYTOJAI KO VERTI? O HENRIKUI STIPRYBĖS LINKIME IŠ ŽEMAITIJOS.
Stumat ant žmogaus... Patys pareigunai kalti jei uz pinigelius viska padaro,o jis tiesiog protingas ,bet paslydo ant neapdairios klaidos ...
Na,kam leidžiama imti interviu iš tokių banditėlių?Kas jis-žvaigždė,pavyzdys jaunimui,kaip prasigyventi?...sėdi-tegul sėdi...
@na jau geriau zvonkes ,pupytes ir t.t.. rodyti? va tos tai zvaigzdes ir turbut jaunimui yra ko ismokti is ju.... cia zmogus kaltas ne kaltas ne esme jis tiesiog pasakoja savo gyvenima, man buvo idomu.
@na Tu teisus jaunimas geriau vogti išmoksta iš valdžios vagių,kurie savo mąstais manytina šimteriopai pralenkia daktarą ir išsisuka geriau,nes nereikia išsisukinėti,gauja palaiko.kai policijos, pasienio vadai, Prokurorai ar kalėjimų viršininkai gyvena milijonus kainuojančiuose viluose,o Teisėjai milijonieriai, debiliškai atrodo tavo blevyzgos.
@na na, kodel visi tokie drasus internete lieti replikas, bet ne gatveje priejus pasiteirauti,kaip zmogui sekasi istiesu?
ji prazude gobsumas,per daug prisiziurejo filmu apie Alkapone...reikejo but paprastam, kaip visi zmogeliu ir siandien gyventu ir dziaugtusi likusiu brangiu gyvenimu.
@gobsumas Jam reikėjo už gerus piningus įlysti į valdžią ir daryti k tik nori, ir manytina nebūtų sėdėjęs ir už baisesnius dalykus.Ar Ūso, teisėjo, kedžio, Stankūnaitės sesers žudikai sėdi?
@gobsumas Pasakyk,kokius tada filmus ziurejo seimunai,H.Daktaras pries juos ,tikras angelas.Kiek musu valdzia apvagia zmoniu,tame tarpe ir Jus tamsta,ir nieko tupi toliau savo vietose.Paziurekit,kad ir seimo narys Adomenas,juk turejo rysius su nusikalstamu pasauliu,o ka sypsosi tv.ekrane,rodo savo prabangu busta ir sypsosi...Daktaras,galejo buti laisveje,nepavoge,manau daugiau ,kaip kiti,o kad vagis vagi apgauna tai nieko baisaus!
Porting as zmogus. O pavydo liu pilna
... teisingai ... aplinka kalta ...
Nei vienas žmogus nėra blogas, ji tokiu padaro gyvenimo aplinkybės/sąlygos
@JK ... teisingai ... aplinka kalta
Kaip įvykiai gali pasukti žmogaus gyvenimą... Neteisingi kai kurie būna kitų sprendimai, būtų įšėjes į kariuomenę, būtų kitoks buvęs, o ir gyvenimas susiklostęs būtų kitaip.. Per mažai galvojame apie kitus, ypač teisėsauga, sumesdama kalte kam lengviausia sumesti.
@JK Pats žudė, pats plėšė. Tegul pailsi.